Újlipótvárosi lakás

33 000 000

Ft

970 588 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

jún 26., 17:38

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
11750  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Méret:
34 m²

Leírás

Eladásra kínálom a 1/1 tulajdonomban lévő XIII.kerületi , tehermentes, földszinti lakásom. Az ingatlan Újlipótváros csendes részén, tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyen található.
A lakótér összesen 34m2, ebből alapterület 26 m + 8 m álló galéria + 6 m tároló (pince) + 2 m galérián kialakított tároló, belmagasság 4 méter. A teljes bútorzat a vételár részét képezi.

A ház a múlt században épült, folyamatosan karbantartott, jó a lakóközösség, megbízható a közös képviselő. Legutóbb a körfolyosók felújítása történt meg, jelenleg az udvarban történő kertépítésre adott be pályázatot a ház. A közös költség 11750 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot is. Egyedi mérőórák: gázóra, 2 villanyóra, vízóra az ingatlanban.

A lakásba egy masszív, rácsos ajtó vezet, mely az előszobába nyílik. Innen balra található a 2 m es fürdőszoba ahol helyet kapott a zuhanykabin, a mosdó és a WC is. A fürdőszoba feletti galérián, masszív, beton alapokon található a 2 m-es belső tároló falra szerelt polcrendszerrel, itt található a villanybojler is. Ide lehet pakolni a feleslegessé vált holmit, de beépíthető szekrénynek is.
Az előszobából tovább haladva jutunk a konyhába.A gáztűzhely keveset használt, új darab, mely gázsütőt is tartalmaz. A konyhaszekrények jó állapotúak és a lakásban maradnak. A konyha sarok részén található a mosógép kiállás is.

A nagyméretű ajtón belépve jutunk el a szobába, mely a funkciók szerint külön vannak választva. Megtalálható itt egy kis étkező rész, a dolgozó sarok, nappali, valamint az álló galérián a hálórész is. A 8 m es galéria alatti helyen került kialakításra az étkező rész, mely 4 fő részére is elegendő helyet kínál. A galéria feljáró alatt lett kialakítva a dolgozóasztal. Az étkező részt a nappalitól beépített könyvespolc választja el. A nappali részben egy nagyobb kanapé is kényelmesen elfér. A nappali éke a nagyméretű dupla ablak elegendő fényt enged be, hogy a lakás világos és hangulatos legyen. A lakás keleti fekvésű, dél-egy óráig süt be a nap. Az ablak alatt beépített szekrény található.
A teljes értékű, 2 méter belmagasságú galériára egy kényelmesen használható, korláttal kiépített lépcső vezet. Fent akár egy 200 x 200-as ágy mellett egy kisebb gardrób szekrény is elfér, jelenleg polcrendszer van kialakítva, ez és a falra rögzített tévé is az ingatlanban marad. A galéria szerkezete falba rögzített fém, masszív, biztonságos.

A lakás állapota azonnal költözhető, igény szerint felújítható, átalakítható. 2005-ben teljeskörű felújítás történt, mely érintette a vízvezeték rendszert és korszerű, teljes villanyszerelést is. A munkálatokról fényképfelvételek is vannak. A festésen kívül a hidegburkolatok és a laminált padló is akkor került felrakásra. 2020-ben a gázkonvektoros fűtést korszerű, elektromos Nobo fűtőpanelek váltották fel. Azonban a kémény megmaradt, így lehetőséget bizosítva a gázkonvektoros visszaalakításra. A lakás általános állapota jó. Mivel a konyha 3 éve kifestésre került, így csak a szobán kell igény szerint egy tisztasági festést végezni és már költözhető is.

Az ingatlan ára kerületi átlagár alatt került megállapításra, melynél figyelembe vettem a szoba festésére fordítandó összeget. A lakásban marad a szobabútor, komód, tévé, a konyhabútor, sütő, valamint igény szerint az új, nagyméretű hűtő is.
Az ingatlan megfelelő lehet befektetők részére is, mivel a környéken lévő ingatlanok ára folyamatosan növekszik. Használható irodának, az ingatlan könnyen kiadható a kiváló infrastruktúrának köszönhetően. A környéken sok az irodaház, Lehel piac néhány perc, Nyugati pályaudvar 10 perc. Duna-part néhány percnyi sétára van.
A lakás remek lehetőség lehet egyedül álló fiatalok vagy párok részére is.

Ingatlanosok, kérem ne keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148689648

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn