Újlipótvárosban 2.5 szobás, 2 fürdőszobás tágas lakás eladó

84 000 000

Ft

1 000 000 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
84 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
igen

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Környékről:
Újlipótvároban, 5 perc sétára a Szent István parktól és pár száz méterre a Lehel Csarnoktól, eladó egy 84 nm-es 3 szobás, csendes utcára néző, 1.emeleti lakás a Kresz Géza utcában.
A társasház jó állapotú, anyagi körülményei rendezettek.

Az épület közelében számos bevásárlási lehetőség található (Lidl pár lépésre , Rossmann, Spar, Aldi), pár perce található a Lehel piac, rengeteg edzőterem, étterem, kávézó és a mi személyes kedvencünk az új Thurzó park, ami remek helyszín lehet kikapcsolódásra, olyan mintha a kertünk lenne. De a Margit sziget és a Duna is rövid sétával elérhető, sportolni vágyóknak, kutyásoknak ideális helyszínek.

A 3-s metro pár percre található, a 76-os troli, a 14-s villamos a 15-s busz és még sorolhatnám, mind a közelben járnak.
Parkolás az utcán kerületi lakosoknak biztosított, de több parkoló is van a környéken, ahol lehet bérelni helyet.

Lakásról:
A lakást szép nagy terek jellemzik, magas belmagasság, eredeti ajtók és ablakok gyönyörű kilincsekkel. Állapota átlagos, festés után költözhető, kiadható, de akár feljítás után át is alakítható, újra álmodható. Jelenleg 2 fürdőszobás, 2 hálós egy nagy nappali és egy konyha található benne, de felújítás után más elosztás is kivitelezhető. A melegvizet és fűtést cirkó biztosítja, a rezsi alacsony. A lakáshoz egy önálló zárható pincerész is tartozik. A lakás az első emeleten van, de magasabbnak érződik, mert a földszint is félemeletnek számít.

Közösköltség , felújítási alap: 24 000 Ft
Kisgyerekes családoknak ideális mind a lakás, mind a környék; de befeketetésnek is kiváló lehetőség. Megtekintés egyeztetés alapján.

About the area:
In Újlipótváros, 5-minute walk from Szent István park and a few hundred meters from Lehel market, an 84 sqm 3-room, 1st-floor apartment is for sale overlooking a quiet street in Kresz Géza Street.
The building is in good condition and its financial conditions are in order.

There are many shopping opportunities near the building (Lidl a few steps away, Rossmann, Spar, Aldi), Lehel market is a few minutes away, there are plenty of gyms, restaurants, cafes and our personal favorite is the new Thurzó park, which offers a great place to relax, our kids use it as our garden. Margaret Island and the Danube are also a short walk away, ideal locations for those who want to do sports and walk dogs.

Metro line 3 is a few minutes away, trolley line 76, tram number 14, bus number 15 etc. are all nearby.
Parking on the street is provided for district residents, but there are several parking lots in the area where you can rent a space.

About the apartment:
The apartment has nice large spaces, high ceilings, original doors and windows with beautiful handles. The condition is average, can move in after painting or it can be rented out, but it can also be transformed, there is great potential in it if you have the vision. It currently has 2 bathrooms, 2 bedrooms, a large living room, and a kitchen, but after renovation, other floor plans can be achieved. Hot water and heating are provided by the combi-circo, the utilities are low. The apartment also has an independent lockable basement.
Both the flat and the area is ideal for families with small children but also great for investment. The flat is on the first floor, but feels higher as the ground floor is also higher than the street level.

Common cost, renovation fund: HUF 24,000

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146280541

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn