Új építésű lakás és Wellness Budapest felett

company_logo

86 900 000

Ft

1 357 813 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
64 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
5

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2023

Leírás

Mindenki vágyik arra, hogy reggelente úszással kezdje a napot. Az úszás frissítő és energizáló érzést biztosít, ami tökéletes alapot teremt egy produktív nap elkezdéséhez. És most, a lehetőség a kezedben van, hiszen az épület tetején vár rád egy medence, jacuzzi és szauna. Nincs szükség messzire menned, hogy megtapasztald ezt az élményt - egyszerűen csak kilépsz az ajtón, és már ott is vagy 2 emelettel feljebb.

Modern életterek, tetőtéri napozóterasz, tetőtéri medence, szauna, jacuzzi, 0-24 recepció, mélygarázs és minden, ami feltétele egy ideális belvárosi otthonnak. Üdv itthon!

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ
Budapest VIII. Corvin-negyed mellett, a Füvészkert szomszédságában, 5. emeleti, keleti tájolású, extra csendes belső udvarra néző, 63,5 m alapterületű, 6 m terasszal rendelkező, nappali+ 2 hálószobás, 1 fürdőszobás lakást kínálunk.

LAKÁS
Néhány hónapja került átadásra, minden új és garanciális.
Magas minőségű felszereltséggel rendelkezik:
- több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó
- 3 rétegű, kiváló minőségű hő-és hangszigetelt nyílászárók
- nagy ablakfelületek
- kamerás kaputelefon

A lakás belső élettereinek kialakítása pedig csak RÁD vár!

AZ ÉPÜLET
A 104 lakásos épületben minőségi életterekkel és erkéllyel rendelkező, kedvező tájolású, lakásokat alakított ki a beruházó. A praktikus megoldások mellett recepció, tetőtéri wellness részleg, mélygarázs és tárolóhelyiségek is a lakók kényelmét szolgálja. A környéken egyedülálló módon az épületből ki sem kell lépni ha ki szeretnénk kapcsolódni, hiszen a tetőtéri wellness részleg hozza el a nyugalom szigetét, ahonnan csupán sétatávolságra találhatóak az Egyetemek, éttermek, kávézók, bevásárlóközpontok is.

ELHELYEZKEDÉS
Az épület elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája. A rohamosan fejlődő VIII. kerületben számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont, ideális sportolási helyszín található. Mindezek mellett a kerület infrastruktúrája folyamatosan fejlődik, utcák, iskolák, óvodák, sportlétesítmények épülnek, újulnak meg. Séta távolságra van a Corvin Negyed, üzletek, mozi, élelmiszerboltok, posta, bank, kormányablak, kórház és gyógyszertár is, valamint a Füvészkert és az olyan oktatási intézmények, mint az NKE, Semmelweis Egyetem vagy a Ludovika Campus. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog is, a legközelebbi felújított metró megálló 10 perc sétányira található.

ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS
A környék folyamatosan fejlődő infrastruktúrája, a kiváló elhelyezkedés és a minőségi kivitelezés mind szükséges az értékálló befektetéshez, ez itt mind adott. Az ingatlan értékét a környéken egyedülálló kényelmi szolgáltatások is növelik. A lakás akár rövid, akár hosszú távon is könnyen bérbeadható, így folyamatosan magas hozamot fog biztosítani új tulajdonosának. Befektetésként vásárlóknak bérbeadás-menedzsment szolgáltatás is elérhető.

Ha szeretnél többet megtudni a lakásról és az épület tetején lévő wellness lehetőségekről, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146571253

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn