Új építésű, magas minőségű, 1. emeleti lakás saját kerttel

company_logo

49 900 000

Ft

1 663 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Emelet:
1

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2023

Méret:
30 m²

Leírás

Azonnal költözhető lakásokat kínálunk Budapest dinamikusan fejlődő területén, a Mátyás tér, II. János Pál pápa tér és Teleki tér közelében. Ez a társasház 1-4 szobás, magas színvonalon megvalósított lakásokkal várja mindazokat, akik saját otthont, vagy befektetési lehetőséget keresnek.

H-I.3 lakás:

Délkeleti tájolás
Méretek: Összterület: 28.86 m, előtér: 2.93 m, fürdőszoba: 3.49 m, konyha és étkező: 5.12 m, nappali: 17.32 m, erkély: 14.62 m, saját kert: 21.33 m

A fejlesztő korábbi magas színvonalú projektekhez hasonlóan, gondos tervezéssel és funkcionalitásra törekedve építette fel ezt a társasházat. A lakások modern hőszivattyús fűtési és hűtési rendszerrel, valamint korszerű gépészeti megoldásokkal rendelkeznek.

A társasház földszintes és további 6 emeletes, összesen 37 lakással. A parkolásra 13 kétszintes, hangcsillapított hidraulikus parkolóhely áll rendelkezésre, mely 26 autó számára biztosít helyet. Az épületben egy 13 személyes lift szolgálja a lakók kényelmét a földszinttől a hatodik emeletig.

A lakások mérete és kialakítása változatos, a 30 m-es garzontól kezdve a 100 m feletti, tetőteraszos lakásokig terjednek. Az első emeleti lakásokhoz kert és terasz, míg a felsőbb szintekhez terasz tartozik.

Elhelyezkedése kiváló, minden fontos szolgáltatás, üzlet gyalogosan elérhető. Közlekedés szempontjából is ideális, hiszen több buszmegálló, villamosvonal és az M4-es metró is a közelben található. Az Aréna Plaza 3 perc, a Corvin negyed 5 perc autóútra van. A belváros és az M3-as autópálya is gyorsan elérhető.

Hitelre van szüksége? Bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel segít. Az ingatlanokat előre egyeztetett időpontban lehet megtekinteni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a helyszíni megtekintéshez!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145661385

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn