ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ APARTMAN LIFTES TÁRSASHÁZBAN!

company_logo

41 500 000

Ft

902 174 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 01:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
3

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
46 m²

Leírás

ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ APARTMAN A TISZTVISELŐTELEP IMPOZÁNS, LIFTES TÁRSASHÁZÁBAN!

VIII. Tisztviselőtelepen, kívül-belül teljesen megújult, kifejezetten szép állapotú, liftes társasház 3. emeletén eladó egy 46 m2-es, újszerű állapotú, cirkófűtéses, remek fényviszonyú, kedvező fenntartású apartman.

A lakásban egy étkezős konyha, egy tágas szoba, és egy fürdőszoba+wc, helyiségek találhatóak. A belső elrendezés igen nagyvonalú térkihasználással került kialakításra, a helyiségek mérete messze meghaladja a garzonlakásokban szokásost.

Az ingatlan újszerű állapotnak örvend. Felújítása pár évvel ezelőtt, magas minőségű anyagok felhasználásával történt, melyek azóta is megőrizték eredeti állapotukat, így az ingatlan maximum tisztasági festést igényel, de akár anélkül is beköltözhető. A felújítás a teljes gépészetet is érintette, a csövek, vezetékek mindegyike a falon belül is új. A nyílászárókat kiváló hőszigetelő képességű, műanyag ablakokra és bejárati ajtóra cserélték, melynek, és a ház vastag falainak köszönhetően a fenntartási költségek is igen kedvezőek.

Diákoknak, fiataloknak, egyedülállóknak, időseknek is ideális választás, hiszen tágas, világos tereihez remek elrendezés, jó berendezhetőség párosul.

A társasház tiszta, rendezett, kívül-belül szép állapotú. A lakóközösség az összes szükséges felújítást megvalósította az elmúlt évek során. Legutóbb a liftek felújítására került sor.

A környezet remek ellátottságú. A közelben oktatási intézmények, orvosi ellátás, kisebb és nagyobb üzletek, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek (köztük a Népliget és az FTC megújult sportlétesítményei) karnyújtásnyira elérhetőek. A társasház szomszédságában található, kertvárosias jellegű Tisztviselőtelep csendes, nyugodt sétákhoz is ideális helyszínt kínál.

Autóval a helyszín mind a Belváros, mind az autópályák felől könnyen és gyorsan elérhető, a parkolás is a belső kerületekben megszokotthoz képest, lényegesen könnyebben megoldható, A tömegközlekedés szintén remek, a közelben megálló 1-es villamossal és 99-es autóbusszal minden metróvonal, és számos Pesti, Budai közlekedési csomópont könnyen és gyorsan elérhető.

Az ingatlan irányára: 41,5 M Ft


Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen megtekintené az ingatlant, kérem, keressen bizalommal.

Állok szíves rendelkezésére ingatlanok eladásának és vételének teljes körű ügyintézésével, ingyenes tanácsadással, megbízható ügyvédi háttér biztosításával, hitel közvetítéssel garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
Érd: Ofella Andrea, tel: , email:

Referencia szám: LK030651

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150482396

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn