Több generációs családiház eladó Soroksáron!

company_logo

89 900 000

Ft

516 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 10., 10:18
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
174 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
537  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Légkondicionáló

Leírás

Ez az ingatlan ideális választás lehet akár több generáció számára is, vagy azoknak, akik otthonukat szeretnék egyben üzleti helyszínként is használni.

Eladó egy kétszintes családi ház Soroksáron, a 23. kerület szívében, egy 537 négyzetméteres saroktelken. Az ingatlan tökéletes otthont nyújthat nagycsaládosoknak vagy vállalkozóknak, mivel kényelmes életteret és üzleti lehetőségeket egyaránt kínál.

Az ingatlanhoz elektromos garázskapuval ellátott bejárat tartozik. Az épületek 1997-ben készültek el, a főépület 2007-ben esett át teljes felújításon, beleértve a csövek és vezetékek cseréjét, a tetők újraépítését és a szigetelést.

A főépület földszintjén 79 négyzetméteren egy fatüzelésű kandallós nappali, konyha étkezővel, egy szoba, zuhanyzós fürdőszoba, mosókonyha, WC és kamra található. Az emelet 53 négyzetméterén egy nappali, egy gipszkarton fallal elválasztott szoba és egy kádas fürdőszoba helyezkedik el, továbbá lehetőség van egy további szoba kialakítására. A fűtést és meleg vizet egy turbó gázcirkó biztosítja, az emeleti melegvízellátásért bojler felel. A nyílászárók műanyagból készültek, kétrétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval.

A kisház külön bejárattal rendelkezik, 43 négyzetméteres alapterületén előszoba, konyha étkezővel, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy szoba kapott helyet. A fűtés konvektoros, a melegvizet a fürdőszobában lévő bojler biztosítja. A nyílászárók itt is műanyagból vannak, kétrétegű üvegezéssel, redőnnyel és szúnyoghálóval.

Az ingatlan részét képezi egy 47 négyzetméteres könnyűszerkezetes épület is, ami jelenleg műhelyként funkcionál, de átalakítható garázzsá két autó számára.

A bútorok nagyrészt az ár részét képezik. A környék kényelmét üzletek, bankok és egyéb szolgáltatások biztosítják, melyek néhány perc sétára elérhetők. A közeli 135-ös buszmegálló 3 perc sétára található.

Az ingatlan per-, igény- és tehermentes.

Az ingatlan CSOK és hitel felvételére is alkalmas. Hiteligény esetén független hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésre.

A megtekintés és további információkért keressen fel a megadott elérhetőségeken, a hét minden napján.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146981928

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn