Téglalakás a Kálvária téren

29 500 000

Ft

893 939 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
10000  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Panelprogram:
Nem vett részt

Költözhető:
azonnal
Méret:
33 m²

Leírás

Ingatlanértékesítők kérem, NE keressenek!

Eladó egy 33 m2-es, jó állapotú lakás Budapest belvárosához közel, a Kálvária téren. Az ingatlan második emeleti elhelyezkedése és a téglaépítésű ház szilárd szerkezete a biztonságos, nyugodt lakhatást biztosítja leendő tulajdonosának.

A ház a Kálvária tér közepén helyezkedik el, a Turay Ida Színház szomszédságában. A tér 2014-ben esett át teljes felújításon és azóta is fejlődik. A ház előtt gondozott és őrzött szabadidőpark, kutyafuttató és megfelelő számú parkolóhely található az út mindkét oldalán. A környéken néhány percnyi sétatávolságra található gyógyszertár, élelmiszerbolt és benzinkút is. Továbbá rengeteg más szolgáltató (étterem, kifőzde, szaküzletek, kávézó, szupermarket stb.) a Baross utcán a Kálvária és a Harminckettesek tere között. Kiválóak a tömegközlekedési lehetőségek a belváros és a külső kerületek felé egyaránt. Szinte a ház előtt áll meg a 9-es és a 99-es busz, valamint a már meghosszabbított vonalon, a Népligetig közlekedő 83-as és a 72-es troli is. Három megálló a 4-6-os villamos Harminckettesek téri megállója, valamint 5 perc alatt érhető el a Blaha Lujza tér is a 99-es busszal. Az Orczy tér 5 perc alatt gyalog és egy megállónyi utazással is megközelíthető a fentebb említett lehetőségek egyikével, ahonnan villamos közlekedik a Keleti pályaudvar felé. Így a lakás remek választás azok számára, akik szeretik a könnyű hozzáférést a város minden részéhez.

A lakás egy nagy, 20 m2-es szobából amelynek terét egy 6 m2 galéria is növeli, - egy 9 m2-es konyhából és egy 4 m2-es fürdőszobából áll. Az ablakok a belső gangra néznek, ezáltal a lakás igen csendes és a beszivárgó por mértéke is alacsony. Az ablakok cseréjére 2014-ben került sor. Háromrétegű, termopán üvegek adják a jó hang- és hőszigetelést, de a keret fa, amely biztosítja a megfelelő szellőzést is. Az ingatlan jó állapotú, néhány hónapja tisztasági festésen esett át, így akár azonnal költözhető. A gangon ez az utolsó lakás, így más nem jár az ajtó előtt. A rezsiköltségek alacsonyan tarthatóak, mivel gáz-, villany- és vízmérővel felszerelt. A fűtés gázkonvektorral megoldott, a meleg víz villanybojlerrel állítható elő.

A környék a VIII. kerület régi, rossz hírnevével ellentétben konszolidált és biztonságos. A ház csendes, nyugodt, belső kamerarendszerrel felszerelt; a közösséget pedig jólszituált lakók és egy visszajáró fecskecsalád alkotják.

Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban kizárólag magánszemélyek hívását várom a megadott elérhetőségen!

Ingatlanértékesítők kérem, NE keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145361781

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn