Bomba ajánlat!

Prémium minőségben Felújított, 2 fürdőszobás, Erkélyes

company_logo

187 000 000

Ft

2 493 333 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:35
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Teremgarázsban

Energiatanúsítvány:
D

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
30000  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Költözhető:
azonnal

Méret:
75 m²

Leírás

Eladó Krisztinavárosban egy Prémium minőségben Felújított 1. emeleti, erkélyes, csendes, zöldre néző, nappali + 2 hálószobás, 2 fürdőszobás Luxus otthon, ahol egyszerre teljesül a Kiváló Lokáció, valamint a Tökéletes Elrendezés; Tárolóval, közeli teremgarázs beállási lehetőséggel.

A Képek Nem Látványtervek, A Valóságot Tükrözik!

A lakás 75 m2-es + 4,2 m2 erkély, nagyvonalú, tágas terek jellemzik. A lakberendező által tervezett, átgondolt, kivételesen praktikus alaprajznak köszönhetően kényelmes élettér valósult meg, ahol megtalálható egy főhálószoba hozzá tartozó zuhanyzós fürdőszobával, egy második hálószoba, vendég wc, egy 4 m2-es, kádas fürdőszoba, különálló háztartási helyiséggel és egy tágas, nappali-étkező-konyha.

A pincében egy 3 m2 méretű tárlóhelyiség is tartozik a lakáshoz, ami a társasházi alapító okiratban is fel van tűntetve.

A Társasház
A szép, karbantartott polgári társasház az Alkotás utca és az Ugocsa utca között helyezkedik el. 13 lakás található benne és 2 üzlethelyiség az utcaszinten - mindkettő fodrászat. A közös képviseletet cég látja el. A ház csendes, barátságos lakóközösségű, kedves szomszédokkal. A háznak van megtakarítása, folyamatosak a korszerűsítések: megtörtént az utcafronti tető héjazat cseréje, a függőfolyosók, valamint a belső homlokzat felújítása, a gáz hálózat korszerűsítése. Tervezi a társasház a jövőben a villany hálózat felújítását, valamint a tető és a kémények korszerűsítésének folytatását. Felújítási alapot képeznek a lakók, köztartozása senkinek nincs a házban.

Parkolás
Az utcában (és a környező utcák mindegyikében) a kerület kialakított lakossági parkoló zónákat, ezek hamarosan érvénybe lépnek, így a bejelentett lakcímmel rendelkező autó tulajdonosok meg tudnak állni a ház közvetlen közelében is. Ezen kívül a tulajdonos jelenleg is bérel egy teremgarázs helyet 3 percre a lakástól, a Dolgos utcában; ezt a bérletet át tudja adni a leendő tulajdonosnak, a garázshely tulajdonosa erre nyitott.

A Környék
Sétatávolságra található a MOM Park, valamint a Gesztenyés Kert. 2 villamosmegálló távolságra a Mammut. Kiváló az infrastruktúra: tömegközlekedés 1-2 perc sétára, kormányhivatal, posta, bevásárlási lehetőség szintén néhány percre található. Éttermek, kávézók, szabadtéri szórakozási lehetőségek, MOM Sport, mozi, minden elérhető távolságban van.

Rendezett tulajdoni viszonyok, a lakás per-, teher- és igénymentes, a házban elővásárlási jog nincs. Azonnal birtokba vehető, az új tulajdonosnak már semmivel nem kell vesződnie, ide csak beköltözni kell.

A vételár tartalmazza az összes beépített bútort, a felszerelt világítótesteket, valamint a függönyöket. A lakás teljes bútorzata egyedi megállapodás szerint megvásárolható.

Komlós Rita

Referencia szám: LK084779

Hirdetés azonosító: 150983073

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 20 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn