Pók utcai lakótelepen első emeleti lakás eladó

83 000 000

Ft

1 136 986 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

okt 1., 20:56

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
D

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
14235  Ft/hó

Félszobák száma:
3

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Panelprogram:
Nem vett részt

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Méret:
73 m²

Leírás

Közvetlenül a tulajdonostól eladó első emeleti, 73 nm-es, nagy nappalis + 3 hálószobás, tehermentes, tágas érzetűre átalakított lakás a Római fürdő, Pók u.-i lakótelepen. Felújításon (villamos hálózat, víz hálózat, fűtés (részben), belső nyílászárók, minden burkolat) kb. 12 éve esett át. Belső válaszfal és ajtó kibontásra került a konyha-étkező, nappali területén, valamint a konyha struktúrája teljes átalakításon esett át az optimális és modern helykihasználás érdekében. A konyhai munkák színvonalát indukciós főzőlap, villanysütő (gőzsütés funkcióval is), mosogatógép, kültérbe kivezetett szagelszívó emelik. A radiátorok korszerű lapradiátorra lettek cserélve alsó-felső elzáróikkal együtt.
A bejárati ajtón belépve egy kis előszobába érkezünk, ahol egy oda készített előszoba szekrény áll. Innen egyenest a nappaliba-konyha-étkező hármasba jutunk, illetve balra fordulva először a vizes helyiségeket, majd intim zónaként a három félszobát érjük el. A félszobák előtt egy tolóajtós, tükrös, teljes magasságú beépített szekrény található. Egyik része polcos, fiókos, a másik fele két szintre osztva akasztós.
A komfortérzetet növelik az ablakokra szerelt redőnyök, szúnyoghálók. A lakás K-NY tájolású (hálószobák Nyugat, amerikai konyhás nappali Kelet), így könnyen, gyorsan átszellőztethető. A nappaliban egy Panasonic inverteres, hőszivattyús klíma került felszerelésre, amely akár -15 fokban is képes a fűtésre.
Minden szobában parketta, a többi helyiségben (fürdőszoba, wc, előszoba, konyha) kerámialap van.
A lakás kivételes adottsága, hogy mindkét fronton fákra, zöldre néz, nincs közvetlen szembe szomszéd. A környék bátran hívható zöldövezetinek, mivel fákkal, bokrokkal, parkos részekkel nagyon sűrűn benőtt és csendes.
A társasház 4 emeletes, karbantartott, összesen 6 lépcsőházból áll, egyenként 14 lakással (emeletenként 3, és a földszinten 2). Minden lépcsőházhoz tartozik zárható szeméttároló , illetve lépcsőházanként természetesen babakocsi és kerékpár tároló áll rendelkezésre. A közös költség 14.235 Ft és a távfűtés átalánydíja 12.186 Ft.
Parkolás az utcán ingyenes, de ha szükséges a lakással együtt egy garázs (külön hrsz.) is eladó. A garázs ára +12.99m Ft.

Környék:
A Római part Budapest egyik legszebb része, ami pár perces sétával elérhető. A Pók-utcai lakótelep infrastruktúrája kiemelkedően jó. Játszóterek, könyvtár, gyógyszertárak, cukrászdák, éttermek, bölcsőde, óvoda és iskola is megtalálható 5 percen belüli sétára. Maga a lakótelep szellős, rengeteg zöld felülettel rendelkezik, a lakótelepen belüli forgalom csillapított. A bevásárlást a közelben található Auchan, Prima, Spar, Lidl és Aldi biztosítja. Tömegközlekedés tekintetében elérhető HÉV, busz (34, 134, 106), esztergomi vonat, mindez 5-10 perc távolságra.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150602204

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn