Páratlan körpanorámás két lakásos családi ház

company_logo

275 000 000

Ft

701 531 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
392 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
4

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
804  m2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Örökpanorámás, négyszintes, kétlakásos családi ház a budai hegyekben

Budaliget forgalommentes, erdőbe vezető utcájában 392 m-es (+ 43 m-es garázs) családi ház eladó.
A telek 804 m-es.

A napfényes ingatlan ablakaiból, teraszairól (3 db) és erkélyeiről (4 db) páratlan körpanoráma nyílik a Pilisre, Máriaremetére a templommal, délre a budai hegyeken át egészen a Várig és a Szabadság-szoborig, nyugat felé pedig Remete-szurdokra és a Budai Tájvédelmi Körzetre.

A ház leírása:

Az ingatlan 1998-ban épült 38 cm-es porotherm téglából, külső szigeteléssel. Minden közművel rendelkezik, fűtése gázkazánokkal történik. A két lakáshoz külön villany- és gázmérőóra van. A fűtés csőrendszere és a réz villanyvezetékek jó állapotúak.

A garázs melletti kapun belépve lépcsőn mehetünk fel a kertbe, ahonnan a 88 m-es pince/szuterén nyílik (félig a talajszint fölött, félig a föld alatt, ahogyan a hegy emelkedik).
A következő szinten 2 vendégszobát találunk, előttük a 46 m-es terasz. Ezen a szinten van még egy fürdőszoba, külön WC és egy gardrób/raktár.
A következő szint az 1. lakás: nagy nappali, két dolgozószoba (az egyik a Remete-szurdokra néző terasszal, a másik a Pilisre néző erkéllyel), panorámás hálószoba, tágas kamra, panorámás konyha terasszal, fürdőszoba WC-vel, + egy külön WC.
Belső lépcsőház visz fel a következő szintre, a tetőtéri második lakásba, mely 98 m-es, összkomfortos, kétszobás. Itt található a panorámás, erkélyes hálószoba, valamint a panorámás, két erkélyes nappali, egy tágas kamra, konyha, fürdőszoba és WC.

1998 óta felújítás nem történt. Az 1. lakás belmagassága 2,95 méter, a 2. lakásé (tetőtér) 2,74 m.

A környék infrastruktúrája az elmúlt években sokat fejlődött. 1 km-re található a Gyarmati Dezső Uszoda, mellette pedig egy teniszpályákkal, műfüves futballpályákkal, valamint kültéri kondiparkkal rendelkező sportközpont. Autóval 58 percre található Hűvösvölgy, ahol több bevásárlóközpont épült (Hüvi Szolgáltatóház, Stop Shop Bevásároló központ). A környéken több iskola is működik, közöttük a Gustave Eiffel francia nemzetközi iskola. Szintén a közelben található orvosi rendelő és számos további vásárlási lehetőség (pl. Széphalom Bevásárlóközpont, Lidl, Tesco).

Az ingatlan tömegközlekedéssel (három busszal: 157/57/257-es) könnyen megközelíthető. A megállók kb. 612 perces sétára találhatók. Ezek a Hűvösvölgybe visznek, ahonnan pl. a Széll Kálmán tér vagy a Móricz Zsigmond körtér átszállás nélkül, gyorsan elérhető.

Várom hívását hétvégén is! Amennyiben nem venném fel, ígérem, amint lehetőségem adódik visszahívom.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140004266

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn