Panorámás 71 nm Eladó lakás

57 999 999

Ft

816 901 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
5

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
A

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
22595  Ft/hó

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Panelprogram:
Nem vett részt

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
71 m²

Leírás

Panorámás
71 nm
3+ szoba
Egyedi tervezett beépített bútor
Gépesített

Tulajdonostól eladó egy kivételesen gyönyörű 71 négyzetméteres, felújított panel lakás, mely egy 10 emeletes, liftes társasház ötödik emeletén helyezkedik el, a Havanna Lakótelep szélén csodás örök panorámával a kertvárosra. Ideális lehet kisgyerekes családoknak, vagy azok számára, akik szeretnének egy modern, harmonikus és kényelmes otthont.

A lakás Budapest XVIII. kerületében, a Kökitől autóval mindössze 8 percre található a Csontváry utca legelején.

Tájolásának köszönhetően egész nap világos, ablakai parkra/utcára néznek, reggel a napfelkeltében gyönyörködhetünk a nappaliból.

A bejárati ajtó előtere ráccsal elválasztott a többi lakótól, így pakolási lehetőség van már a lakáson kívül is bő 2 négyzetméteren meghosszabbítva az előszobát.
A lakásba lépve kényelmes méretű előszobába érkezünk, ahonnan jobbra egy mindent elnyelő gardrób nyílik, majd a folyosón a kádas fürdőszoba következik egyedi, asztalossal készíttetett bútorral, majd a toalett szintén egyedi tervezésű hátfallal.
A folyosó végén boltíven át az energiatakarékos Elektrolux gépekkel felszerelt konyhába jutunk, melynek minden négyzetcentimétere maximálisan kihasznált a konyhatündérek számára a szintén igényre szabott asztalos tervezésnek köszönhetően.
Az előszobából balra, a gardróbbal szemben boltíves átjárónál keresztül juthatunk az önmagában is tágas nappaliba, de a külön ide terveztetett padlótól plafonig terjedő panoráma erkélyfallal véget nem érőnek érződik, mely premium minőségű toló-bukó ajtóval felszerelt. Az erkély műfüves borítást kapott, még egy kis zöldérzést csempészve a remek kilátás mellé.
A nappaliból óriás boltíves átjárón át jutunk az étkezőbe, ahol asztalossal készíttetett találó szekrény található, ami passzol a konyhához. Ide került a beépített hűtő is, ami így csak egy szekrénynek látszik.
Az étkezőből nyílik a 2 hálószoba prémium minőségű beltéri ajtókkal. Mindkét helyiségben karbantartott hűtő-fűtő klíma található. A nagyobb szoba igény szerint két kisebbre alakítható.

A lakás nagy részében 2023 végén tisztasági festés történt. Teljeskörű felújítására 2019-től kezdődően került sor, melynek során megújult a villamos és vízhálózat, a hideg- és melegburkolatok, és a nyílászárók. Minden ablak redőnnyel, és szúnyoghálóval szerelt. A nappali/étkező egyes falain valamint az erkélyen Kerma Design Falburkolat/falpanel lett felhelyezve. Az előszoba/konyha/fürdő/WC/étkező csúszás mentes felületű járólaposak, a nappali és a szobák laminált parkettásak.

A gépesített konyhabútor (beépített gázfőzőlap, elektromos sütő, 13 terítékes mosogatógép), a beépített fürdőszoba bútor, étkezőben a tálaló szekrény a beépített hűtővel és a klímák a vételár részét képezik, a lakás további berendezése (pl. mosógép, szekrények, polcos elemek, asztalok stb.) megegyezés szerint.

A környék mind a nappali, mind az éjszakai tömegközlekedés tekintetében jó adottságú: buszmegállók 3-5 perc sétatávra találhatóak, 136/132E busszal a Köki busz-, és vonat pályaudvar, M3 metró végállomás 15 perc alatt érhető el. A környéken több bicikliútvonal is kiépítésre került, így a Köki kerékpárral 13 perc alatt elérhető.

Parkolásra az utcán van lehetőség ingyenesen, bőven elegendő parkolóhellyel rendelkezik a lakótelep, nem gond, ha több gépjármű van egy családban!

Lakótelep lévén a környéken minden séta távolságban megtalálható: iskola, óvoda, bölcsőde, háziorvosi ellátás, posta, pékség, zöldséges, kiskereskedelmi láncok (pl.: Lidl, Aldi, Penny, CBA), csomag automaták stb!

Irányár: 57.999.999 Ft

Ez a lakás csupán arra vár, hogy új lakója beköltözzön, és élvezze az otthon minden kényelmét és szépségét.
Ha szeretne egy olyan otthont, ahol minden adott a minőségi élethez, ne habozzon! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a kivételes lakást!

Ingatlanosok kérem, ne keressenek!

Érdeklődni üzenetben, és telefonon is lehet: 30/4596620 (hétvégén is, 8-20 között)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147105765

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn