Otthonok és befektetési lehetőségek egyaránt!

company_logo

350 000 000

Ft

1 483 051 Ft/m²

Cím:

Budapest; III. kerület; Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
236 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
2810  m2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Fedezze fel az ingatlan lehetőségeit a Bécsi úton! Válasszon otthont vagy befektetést egy olyan helyen, ahol a lehetőségek széles skálája várja Önt.

Az ingatlan Budapest 3. kerületében, a Bécsi úton helyezkedik el, egy kiválóan megközelíthető és csendes környéken. A telek mérete 2810 négyzetméter, és lenyűgöző kilátást kínál a környező zöld területekre. A telken jelenleg egy 236 négyzetméteres családi ház áll, melyben 4 különálló lakás lett kialakítva. Az épület állapota felújítandó, de a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálja a leendő tulajdonosnak. Emellett egy 60 négyzetméteres melléképület is a rendelkezésre áll, mely további lehetőségeket nyújt. Itt kifejezheti Önmagát, akár Otthont akár befektetést keres.

A telken található családi ház felújításra szorul, de még mindig óriási potenciált rejt magában. A négy lakrész tágas és napfényes tereket kínál, ideális otthonként szolgálva lakóinak. A nagy ablakoknak és a déli tájolásnak köszönhetően fényárban úszik az egész ház, hozzájárulva a kellemes és világos légkörhöz. A felújítási munkálatok lehetővé teszik majd, hogy ez a ház újra ragyogó otthonként szolgáljon, miközben megőrzi vonzerejét és funkcionalitását.

Az ingatlanhoz tartozó kert lenyűgöző lehetőségeket kínál. A nagy kiterjedésű terület ideális lehet családi kikapcsolódáshoz, pihenéshez és szórakozáshoz. A kertben helyet lehet biztosítani egy medencének vagy egy kis játszótérnek, így teljes körű kikapcsolódást és szórakozást nyújtva az egész családnak. A kertben rejlő lehetőségeknek csak a fantáziánk szabhat határt, és garantáltan hozzájárulnak az ingatlan vonzerejéhez és értékéhez.

Tömegközlekedés, buszmegálló az ingatlan elött található ahol a 218-as busz jár mellyel elérhet tömegközlekedési csomópontokat.

Iskolák, óvodák:
-Óbudai Waldorf Iskola
-Csodavilág Magánóvoda és Bölcsőde

A közelben elérhető számos bevásárlási lehetőseg: Spar, Tesco, Lidl.

Találja meg otthonát vagy befektetési lehetőségét a Budapesti Bécsi úton! Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik szeretnék élvezni a nyugodt, mégis jól ellátott környezet előnyeit. Legyen szó otthonról vagy befektetésről, itt megtalálhatja az ideális lehetőséget. Fedezze fel a lehetőségeket, és hozza meg a legjobb döntést még ma!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145962935

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn