Öt szobás lakás a Ferenc körúton, pár perc sétára a Corvin plázától

company_logo

118 461 000

Ft

816 972 Ft/m²

Cím:

Budapest; IX. kerület; Rehabilitációs terület

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 07:53
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
145 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

IX. kerület Belső-Ferencváros és Rehabilitációs terület határán a Ferenc krt. és Tűzoltó utca sarkán egy 1902-ben épült liftes tégla társasház első emeletén eladó egy 145 nm-es 4 és félszobás nyugati tájolású és három szobájával a Ferenc krt.-ra néző lakás. A lakásban kondenzációs gáz kazán biztosítja a fűtést és a melegvizet. Két szobája belső udvarra néz, három szobája pedig utcai nézetű. A lakás belmagassága 390 cm. A lakás több éve használaton kívül van ezért kissebb felújítási munkálatok aktuálisak lehetnek. Irodaként funkcionált. Az ablakok külső üvegei thermo hő és hangszigetelt üvegre lettek cserélve ezért a körút forgalmának hangja nem hallatszik be.

A lakás megközelíthetősége és a közösségi közlekedés elérhetősége a közelben lévő M3-as jelzésű metró és a 4-es 6-os villamosok Corvin-negyed megállóinak köszönhetően ideális.

Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 127694310

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás