Soroksáron kétgenerációs családi ház 80 + 25 m2

company_logo

70 990 000

Ft

676 095 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 19:33
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
105 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Kert:
különálló

Kert mérete:
380  m2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Leírás

Eladó Bp. XXIII. kerületben 105 m2 kétgenerációs, újszerű családi ház 380 m2-es, két utcáról megközelíthető telken.
Soroksár kedvelt részén, csekély forgalmú mellékutcában, ajánljuk eladásra ezt az igényesen felújított, 80 + 25 m2-es kétgenerációs családi házat.
A két lakrész külön bejárattal rendelkezik, minkettőben saját konyha, és fürdőszoba is van, így a generációk kényelmesen élhetnek közös fedél alatt, de mégis elszeparálva egymástól.

Mindkét épületrész teljes felújításon esett át, nemcsak esztétikai, hanem műszaki részről is, a fűtésrendszer a víz és villanyvezetékek, a nyílászárók cserélve, felújítva lettek. A felújítás során egyedül a külső színezés nem lett befejezve ez az új tulajdonosra vár. A tetőszerkezet is felújított, zsindelyes héjazással.
Az ingatlan fűtését és meleg víz ellátását egy kondenzációs kombi - cirkó berendezés biztosítja, melyhez egy 100 literes melegvíztároló is van csatlakoztatva, így mindkét lakrészt el tudja látni melegvízzel.
A nagyobb épületrész 80 m2 hasznos alapterületű, belső kétszintes. A földszinten egy tágas nappalit, étkezős konyhát, előszobát, kádas fürdőszobát alakítottak ki. Az emeleti részen két nagyobb hálószoba található, a gyerekszobában egy kis kuckó is kialakításra került mely nagyszerű játszósarok lehet, egy vagy akár több gyermek számára is.
A kisebb lakrész jelenleg 25 m2 hasznos alapterületű egy hálószoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba lett itt kialakítva, a tetőtérben még egy kb. 20 m2-es szoba kialakítható.

A kertben több melléképület is található, melyekben a kerti szerszámokat tárolhatjuk, de akár kis átalakítással garázs is lehet belőle. A növényzet locsolását fúrt kút biztosítja. Egy fedett terasz is kiépítésre került, így teljes kényelemmel élvezhetjük a kertes ház előnyeit.
Amennyiben személyesen is megtekintené az ingatlant, a hét bármely napján keressen bizalommal!
Ezen kívül bankfüggetlen Csok és hitel-ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítvány beszerzésével is segítjük ügyfeleinket.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 127229592

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Attila

Délpest-Direkt Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás