Óhegy parki sorházi lakás Eladó

99 000 000

Ft

804 878 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 30., 19:08

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Beépített konyha

Szintek száma:
4

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
50  m2
Méret:
123 m²

Leírás

Köbányan (10. Kerület) Az Óhegy Park mellet Eladó csaladi házas környéken, egy hangulatos hátsó kerttel rendelkező, jó állapotú sorházi lakás.

Eladó egy tágas és kellemes lakás egy téglasorházban, amely ideális otthon lehet egy családnak. Az ingatlan egy nyugalmas családi házas környéken található, az Óhegy park mellet.
A lakás 123 négyzetméteres, és négy szoba található benne, tökéletesen kielégítve ezzel egy átlagos vagy nagyobb méretű család igényeit. Az épület 1990 elején készült.
A lakás saját bejárattal rendelkezik, ami függetlenséget és privát életteret biztosít a lakóknak. A földszinten egy fürdőszoba, egy tágas nappali, melyet egy gyönyörű cserépkályha tesz még otthonosabbá, és egy kényelmes konyha található. A nappaliból közvetlenül nyílik egy napos terasz, mely délnyugati fekvésű, és csodálatos kilátást nyújt a kicsi kertre. Ez a terasz ideális helyszín lehet családi összejövetelekhez vagy egyszerűen csak a pihenéshez és kikapcsolódáshoz.
A második emeleten két hálószoba és egy nagy fürdőszoba található, melyhez egy kis vécé is tartozik. Mindkét hálószobából közvetlenül ki lehet lépni egy erkélyre, melyekről gyönyörű kilátás nyílik a környezetre és a kertre.
A padláshoz a második emeletről lehet felmenni, ahol egy nagyobb, napfényes szoba található. Ez a tér sokféle lehetőséget kínálhat, legyen az hobbiszoba, dolgozószoba vagy akár vendégszoba.
A pincéből nyílik a tágas garázs, mely akár két autónak is helyet biztosít. Itt található, egy szeparát szobában, a gázkazán is, mely mindig karban volt tartva és rendszeresen ellenőrzött. Szintén ott van egy mindig karban tartott szauna is. A lakás légkondicionáló rendszerrel van felszerelve, mely gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről és komfortról minden évszakban. A nyílászárók fából készültek, amelyek hozzájárulnak az otthon meleg és barátságos hangulatához.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147456727

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn