Nagyvárosi lét + csendes romantikus visszavonulás

79 000 000

Ft

1 082 192 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 1., 10:15

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
73 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
25000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Félszobák száma:
2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Leírás

Tulajdonostól 73 nm nagypolgári 4 m belmagasságú napfényes lakás eladó 1+2 félszobás, melyből az egyik +12 nm belső szintes galéria, konyhás ebédlő, különálló toalett és zuhanyzó- sarokkádas fürdőszobából, és előszobából áll. A 33 nm fényárnyban úszó nappali többfunkció kiépítésére is alkalmas, akár újabb benső szint/galéria lehetőségével. Műszaki és esztétikai állapota jó, igényes otthont nyújt azoknak, akik a nagyvárosi lét kényelme mellett szívesen vonulnak vissza csendes hangulatos családi fészkükbe. A fűtést és melegvizet egy Bosch kombi cirkó szolgáltatja. Extra adottsága a lakásnak a budapesti panorámája, amelyet egy 8 ablakos loggia pazar látványa nyújt az ott lakóknak. A körfolyosós társasház második emeletén a bejárat előtt saját virágos terasszal. A nagyvárosi lét minden extrája mellett csendes romantikus belső udvar vár haza.
Schannen Ernő műépítész, író és műfordító tervei alapján épült barokkizáló Rákóczi úti társasház külső és belső impozáns megjelenése sokakat inspirál, a Magyar Posta karácsonyi reklámfilmje is itt készült. Budapest szívének mozgalmas forgataga látványos panorámával tárul elénk: balról a Keleti pályaudvar épülete, szemben az Erkel Színház levendulás parkja, jobbra pedig az Erzsébet híd képe tárul elénk. Az esetleges zajt, hang és hőszigetelt ablakok szűrik meg, míg cseresznyefás körfolyosós udvara pedig egy csendes, hangulatos párizsi udvar benyomását keltik - lampionok világítanak az esti sötétben :) Hotelek ölelésében a Steindl Imre tervezte Rózsák terei Szent Erzsébet templom mellett, ahol I. Ferenc pápa is járt. Minden szempontból infrastrukturális középpontban található. A ház biztonságos, 3 kapun keresztül lehet bejutni, melyek kovácsoltvas jellege szintén egyedi karaktert kölcsönöz.
Visszavonulásra is ideális amellett, hogy minden szolgáltatás és kulturális program könnyen elérhető, busszal 5 percre az 5. kerület és a legendás Városliget is. A tűzijáték kényelmesen az ablakból csodálható. Ideális és igényes lakhatást biztosít az értékét megtartva akár befektetésként vagy albérletként kiadva.
Érdeklődés esetén írjon vagy hívjon. Irányár: 79 M Ft
Ingatlanosok Segítségét Nem Kérem, Tehát NE Hívjanak!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145343882

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn