Nagykörúthoz közeli, 88 m2-es, 3+1 szobás nagypolgári lakás

company_logo

62 500 000

Ft

710 227 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Emelet:
2

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
32000  Ft/hó
Méret:
88 m²

Leírás

Nagykörút melletti, Harminckettesek terei 88 m2-es, 3+1 szobás, tágas nagypolgári lakás eladó!

A lakás elrendezése, tájolása nagyon jó. A lakásnak 3, Kisfaludy utcára néző, északkeleti fekvésű szobája és 3 belső udvarra néző, délnyugati fekvésű helyisége van, így egész nap világos, napfényes. A társasházon belüli elhelyezkedésből adódóan a körfolyosó egy szakasza a lakás előtt fut, így oda egy kis asztal is kihelyezhető.

A lakás a 2. emeleten található, ahová lifttel, vagy a lépcsőházon keresztül juthatunk. A tágas előszobából nyílik balra a zuhanyzós fürdőszoba, a lichthofra szellőző kamra, vízórás WC, jobbra a konyha, ahonnan az udvari nézetű, galériás félszobába is átmehetünk. Az előszobából egyenesen a lakás impozáns részébe, a 22 m2-es nappaliba jutunk, melynek két oldalán helyezkedik el a két, 16,5 m2-es hálószoba, amelyek közül az egyikből a galériás, udvari félszobába is juthatunk. A lakás 4 m-es belmagasságát kihasználva a félszobában állógaléria került kialakításra.

A lakás szobái és előszobája parkettásak, fűtéséről a szobákban gáz héra égős cserépkályhák gondoskodnak, a vastag falaknak és a tájolásnak köszönhetően pedig nyáron sem kell aggódnunk a meleg miatt. A lakásra bőven ráfér a felújítás, azonban ez senkinek ne szegje kedvét, hisz az ingatlan kitűnő elosztása miatt a helyiségek variálhatóságának a képzelet (no meg a pénztárca) szabhat határt!

A társasház a múlt század elején épült, 5 szintes, liftes, külső és belső homlokzata közepes állapotban van, kevés lakásos. A házban nemrég lett megoldva a villany fővezetékek felújítása, bővítése.

A környék infrastruktúrája egyedülálló, megannyi busz-, troli- és villamosjárat egy karnyújtásnyira található a társasháztól, ebből adódóan a város bármely pontja rövid idő alatt elérhető.

Ajánlom magánszemélyeknek, akik szeretnének egy kivételes adottságú otthon tulajdonosai lenni, valamint befektetőknek, akik rövid-, közép- vagy hosszú távú kiadással foglalkoznak, és fontos a frekventált elhelyezkedés, ezáltal a gyors és könnyű kiadhatóság.

További kérdés és információ esetén keressen bizalommal!

Referencia szám: LK043941

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146645795

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn