Modern, minőségi eladó lakás, Budapest 9. ker.

company_logo

68 700 000

Ft

1 402 041 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
49 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
földszint

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló
Építés éve:
2023

Leírás

RENDHAGYÓ KEDVEZMÉNYEKET kínálunk, amely akár több milliós árengedményt jelenthet a leendő tulajdonos számára (a feltüntetett árak a kedvezményt tartalmazzák) !
A IX. kerület egy folyamatosan fejlődő és megújuló városrészében található egy 71 lakásos, 7 emeletes lakóház, melynek földszintjén egy 49 nm-es, nappali + 1 szobás lakást kínálunk eladásra 6 nm-es terasszal. A házban kialakított lakások 28-78 nm-esek, és szinte mindegyikhez saját balkon vagy loggia tartozik. A ház fekvése és az épület tájolása miatt, a lakások nagy része világos és napfényes, hiszen nincs északi tájolású lakás. A nagy üvegfelületek biztosítják a természetes fény beáramlását, ezzel teremtve otthonos hangulatot a lakásban. Az épület kialakításánál kiemelten fontos volt a minőség és időtállóság, elegancia valamint az energiatudatosság is, melyet az árnyékolás, a hővisszanyerés és a napelemek felhasználása biztosít, így csökkentve az üzemeltetési költségeket.
A társasház kiváló elhelyezkedése miatt, minden irányban könnyen elérhetők a főbb közlekedési csomópontok, mint például a 51-es villamos, mely két perc sétára található, vagy a Boráros tér, a 4-es, 6-os és 2-es villamos, valamint a Nagyváradi téri metrómegálló is csak 5-10 perc gyalogtávolságban van. Ebben a városrészben találhatóak az egyetemek, így a lakások és az irodahelyiségek értéke folyamatosan növekszik, ami kiváló lehetőséget kínál befektetésre is.
További információkért keressen bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135708517

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás