Medencés, XVIII. kerületi 220m2-es családi ház eladó

189 900 000

Ft

863 182 Ft/m²

Cím:

Budapest; XVIII. kerület; Kossuth Ferenc-telep

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 20., 10:00

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
220 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
különálló

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

XVIII. Kossuth Ferenc telepen nettó 220m2-es önálló családi ház 540m2-es telken eladó. Kiváló elhelyezkedéssel, 500m-re a bevásárlóközponttól (Auchan, Media Markt, IKEA, OBI, éttermek) 200 méterre buszmegálló, vonatállomás (Pestszentimre-felső). Lidl gyalogtávolságra, az utcasarkon kisbolt, italdiszkont, virágos, cukrászda, dohánybolt, stb. Autóval 5 perc az M5 bevezető, onnan +5 perc a M0.

Az ingatlan három szintes, körbejárható és nagyon világos. Rendezett 1/1 tulajdon, teher nélkül. Nappali, 4 szoba, 2 hatalmas fürdőszoba, 3 WC, teljesen alápincézett, benne dupla garázs (2 nagy autónak is), kertben medence. Falazata 38-as Porotherm 15cm-es grafitos hőszigeteléssel, a fűtése kondenzációs kombi kazán, a havi gázszámla mindössze 11e Ft. A földszinten nappali, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, WC és gardrób található. A nappaliból nyílik a déli fekvésű 30m2-es terasz. Az emeleten 3 szoba, közlekedő és fürdőszoba van, a nagy hálóból egy 3m-es szintén déli fekvésű erkély nyílik. A pincében a garázs, kazánhelyiség WC-vel és egy 30m-es moziszoba van. A terasz alatt egy 8m2-es kerti bútortároló van, bejárati terasz alatt pedig kuka és kerti szerszámtároló van, de kutyaház is betehető. További extrák a házban: Riasztórendszer, CO és füstérzékelőkkel kiegészítve, távfelügyelettel. Mobilról irányítható termosztát, mobilról elérhető IP kamerák Mobilról irányítható automata öntözőrendszer esőérzékelővel és a nagy növényekhez csepegtetővel, mobilról irányítható robotfűnyíróval. Infraszauna, hidromasszázs kád, konyhában minden gép beépített (hűtő, mikró, mosogató, sütő, elszívó, lábbal nyitható motoros szemetes tároló, elektromos főzőlap). A kertben medence automata forgatóval, belső világítással, polikarbonát fedéssel (nem kell téliesíteni), tűzrakó hely paddal, motoros garázskapu, motoros kovácsoltvas jellegű kertkapu. Parkosított kert, előkerti bokrokkal, az utcafronti részen és a ház bal oldalán a kerítésnél végig hatalmas leylandi ciprusok szűrik a levegőt és a zajokat. Rendezett halk szomszédok (nincs flexelés, hangoskodás) ház előtti utcarészen 3 autó is elfér. Kérésre további képeket tudok küldeni.
Ingatlanközvetítők segítségét köszönöm Nem kérem és megkérem, hogy semmilyen indokkal ne hívjanak, mert nem fogunk tudni együttműködni. Kérném, hogy csak komoly szándékú érdeklődők keressenek a megfelelő lehetőségekkel. Az ingatlan eladása nem sürgős, ezért alacsonyabb ajánlatot nem tudunk elfogadni, de igény esetén a berendezés is része lehet a megegyezésnek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147205515

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn