Mátyásföldön 55m2 felújított lakás 17m2 fedett terasszal saját kerttel

company_logo

59 500 000

Ft

944 444 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 18., 23:02
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
63 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
G

Kert:
különálló

Kert mérete:
150  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Mátyásföldön 55m2 lakás 17m2 fedett terasszal, saját udvarral társasházban

A 16. kerület egyik legnépszerűbb környékén, a Mátyásföldi Repülőtér hévmegállónál felújított otthon eladó egy 6 lakásos társasházban saját kerttel, pároknak vagy befektetésre.

A Telek:
A társasház főkapuja a Baross Gábor utcáról nyílik, ahonnan hosszú kocsibejárón át jutunk az intim udvarba. A hatlakásos társasház kiváló helyen, mégis csendes udvarban kialakított nyugodt, zöldövezeti élettér. Az udvarban elférnek a parkoló autók, a közös területen virágoskert, kis veteményes került kialakításra.
A felújított lakás a sorház második tagja. A kerítéssel elhatárolt, kb. 150 m2-es telekrészre saját kapun lépünk be. A 17 m2-es fedett terasz nagyszerű helyszíne családi összejöveteleknek, pihenésnek. A lakást reggeltől délutánig körbe süti a nap, a díszkertet kerti csapról lehet locsolni.

A Lakás:
A bejárat dupla, biztonsági ajtón át a jelenleg 6m2-es, tágas előtérbe vezet, ahol fatüzeléses kandalló egészíti ki a ház fűtését. Balra egy teraszra néző kisszoba található, ami eredetileg a konyha volt, melyhez így egy spájz csatlakozik, ami most gardróbként szolgál. Egyetlen válaszfal áthelyezésével itt 10-11 m2-es hálószobát kapunk saját fürdővel és gardróbbal.
Szemben a zuhanykabinos fürdőszoba található, ahonnan a wc nyílik. Jobbra fordulva tágas, 15,5 m2-es kényelmes, napos, udvarra néző nagy ablakkal ellátott konyha-étkezőt találunk. Ez a ház központja, innen nyílik a 20 m2-es nagyszoba. Minden helyiségen új, műanyag, hőszigetelt ablakok, szúnyogháló és redőny található.
Hat évvel ezelőtt az előtér és a fürdő járólappal, a többi helyiség laminált parkettával lett burkolva. A melegvizet és a fűtést cirkó gázkazán, a hő leadását lapradiátorok biztosítják. A tető Bramac cseréppel borított, az épület téglából épült, beton sávalapra. A felújításkor a szobák aljzatszigetelése és betonozása megtörtént, a fürdő teljes vízszigetelést kapott. Az épület száraz, stabil, kiváló állapotban van.

Műszaki Adatok:
- épült az 1950-es években
- tégla épület, beton sávalap, Bramac cserép héjalás
- felújított: aljzatszigetelés, betonozás, vízszigetelés, új járólapok és laminált parketta, új, műanyag, hőszigetelt nyílászárók, szúnyogháló, redőny
- 1,5 szoba, étkezős konyha, fürdőszoba, wc, előszoba, gardrób, összesen 55 m2 + 17 m2 fedett terasz
- kb. 150 m2 saját kert
- kombi cirkó gázkazán adja a fűtést és a melegvizet, lapradiátorok, kandalló
- összközműves
- tehermentes
- rezsiköltség havonta 25.000,- Ft

Lokáció:
Mátyásföld a 16. kerület legnépszerűbb része, nemcsak csodás környezete, hanem kiváló közlekedése és a napi élethez szükséges szolgáltatások miatt is. A lakástól 2-3 perc sétatávolságra van a HÉV-és a buszmegálló, mely az Örs Vezér terére megy, ahonnan metróval bármi megközelíthető. Autóval az M0-ás 10 perc alatt elérhető.
Itt található az Erzsébet Liget, ahol számos program, művelődési ház, színház, uszoda és strand kínál kikapcsolódást. A Naplás-tó kedvelt kirándulóhely. Egy megálló a Jókai utcai Egészség Központ, két megállóra pedig a Sashalmi Piac kínálja portékáit. A környéken számtalan bevásárlási lehetőség, boltok, szolgáltatók, Auchan. Néhány utcányira bölcsőde, óvoda, számos általános és középiskola, és a Budapest Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Kara található.

Ha felkeltette figyelmét ez a kivételes lehetőség, hívjon, szívesen megmutatom!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147171917

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn