Egyedi ajánlat!

Másfél szobás kertes lakás kiadó Budapest III. kerület Csillaghegy

230 000

Ft

5 000 Ft/m²

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

jún 29., 18:45

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
E

Házszám:
6/a

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
igen

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Panelprogram:
Nem vett részt

Költözhető:
azonnal

Állat hozható-e?:
nem
Méret:
46 m²

Leírás

Másfél szobás kertes tégla lakás kiadó Budapest III. kerület Csillaghegy

Magánszemélytől leinformálható Bérlő részére Csillaghegy családi házas részén, a strand közelében, a hegy lábánál, világos, csendes önálló házrész (46 nm), a hozzá tartozó kertrészekkel (~180 nm), különálló helységben fagymentes tárolóhelység résszel (6-8 nm) legalább 10 hónapra, de inkább hosszabb távra előirányozottan kiadó.
Felek a bérleti szerződést határozatlan időre kötik, két havi kaució és közjegyzői okiratba foglalt egyoldalú kiköltözési kötelezettségvállaló nyilatkozat mellett. Utóbbi költségét a Bérbeadó, az esetleges ügyvéd előtti szerződéskötés költségét Bérlővel fele-fele arányban viselik.
Az épület eleve 50 cm-es téglafallal épült. A teljeskörű külső-belső felújítás során 2012-ben kiegészítőleg 10 cm oldalfali és 20 cm födém hőszigetelést, valamint 3 rétegű üvegezéssel új nyílászárókat kapott. Okkal mutatkoznak rendkívül kedvező fogyasztási értékek a lakás gáz- és villany főmérőjén.
A lakást max. 2 fő és legfeljebb 1 kisgyermek részére ajánljuk, utóbbi esetében "Befogadó nyilatkozat" szükséges. A bérleményt kifejezetten a kertes lakásban és a kerti munkában örömét lelő, akár nyugdíjas bérlő(k)nek is javasoljuk.
A lakótér tágas, 3,1 m magasságú.
A konyha egyedi borovi bútorral, kis asztallal, ülőkékkel, hűtővel, kombinált gáz-villany tűzhellyel berendezett.
A konyhapultok végénél az éléskamra ajtaja nyílik.
A fürdőszoba zuhanyzófülkés, mosdószekrénnyel, WC-vel, törülközőszárítóval, mosógéppel, kondenzációs gázkazánnal, és az erről fűtött melegvíztárolóval ellátott.
A hálószobában elhelyezett 9 nm ajtófelületű (borovi) tolóajtós beépített szekrény (és előtte 2 személyes, 1, 4 m széles ágy) található.
A nagyméretű, 3 ablakos nappali szoba berendezését a bérlőre bízzuk.
A TV műsor és internet vételéhez, továbbá a vonalas telefonhoz is a lakás vezetékhálózata kiépített, az igényhez igazodó szolgáltatói szerződés (Magyar Telekom, Flip) rövid időn belül létrehozható.
A síkterületi kis utca lakói kiváló közlekedési lehetőséggel rendelkeznek, akár kocsival, vagy tömegközlekedéssel utaznak. Gyalogosan a buszmegálló 3 percre, a HÉV, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár és üzletek kb. 5 percre találhatóak. Kedvezőek a lehetőségek a kerékpározásra is.
Hagyományos módon értelmezett havi közös költség nincs.

Bérlő viseli a szokásos módon értelmezett rezsiköltséget (gáz, villany, víz és szennyvíz, szemétszállítás), melynek havi összege éves átlagban jelenleg is 16 ezer Ft körül van. Ehhez jön a kertgondozás két rezsitétele, ha a Bérlő és esetleges társa az élőmunka elvégzését személyében magára nem vállalja.

A Bérlő komfortérzetét kb. 130 nm pázsit, a dísznövények, a sövény, valamint igény esetén a kb. 10 nm konyhakert szolgálják.
A kertgondozás anyagköltsége (virágföld, szerves- és műtrágya, gyeptrágya, muskátlitövek) éves szinten legalább 36 ezer Ft, egy hóra vetítve 3 ezer Ft, összeget jelentett az utóbbi években. Ez a tétel minden évben felmerül, hozzá kell adni a fenti rezsitételhez. (Az öntözővíz vételezés Bérbeadó talajvízkútjáról történik, minimális költségteherrel.)
Szezonban a kert kézi munkával (gyomtalanítás, műtrágyázás, fűmag utánvetés, stb.), kézi szerszámokkal (gyomláló, fűgereblye) és elektromos gépekkel (fűnyírógép, gyeplazító) történő gondozása hetente akár 6-8 óra tevékenységet is jelenthet, túlnyomó részben fűnyírásból és öntözésből áll. A feladatok színvonalas elvégzését, ill. elvégeztetését a Bérbeadó is vállalhatja jelenleg legkevesebb évi 240 ezer Ft, nevezetesen havonta 20 ezer Ft/hó élőmunka átalány felszámolása mellett.
Kedvező lehet mindkét fél részére, ha Bérlő (és társa) a kertgondozást részben, vagy teljes egészben személyesen ellátná. Ez esetben kertgondozási rezsiként csak az anyagköltséggel (3 ezer Ft/hó) kellene számolni. Ezt Bérbeadó saját szomszédos kertrészén is így valósítja meg.

Dohányzás és kábítószerfogyasztás semmiféle válfaja nem megengedett, háziállat tartására nincs lehetőség.

Ingatlanközvetítők kérem NE keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148232664

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 14 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn