Lakás eladó egy nagyon zöld lakótelepen

49 213 000

Ft

863 386 Ft/m²

Cím:

Budapest; IX. kerület; József Attila-lakótelep

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
57 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
magasföldszint

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Energiatanúsítvány:
E

Házszám:
2

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
27500  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Akadálymentesített, Beépített konyha
Panelprogram:
Részt vett

Leírás

Tulajdonostól eladó egy 55 nm+lodzsás lakás a József Attila lakótelep szívében.

Kérem, hogy ingatlanközvetítők NE zavarjanak!

Ha természetközeli, biztonságos környéken szeretne élni, és fontos a belváros közelsége is, úgy megvételre ajánlom 55 nm+4 nm beépített lodzsás, tehermentes, jó állapotú, világos, 2 szobás, magasföldszinti lakásomat. A 8 emeletes, szigetelt, tégla falazatú ház Budapest egyik legzöldebb környékén, a IX. kerületi József Attila lakótelepen található, néhány perc sétára a 3-as metró megállójától.

A lakás helyiségei:
- 2 külön is és egymásból is megközelíthető szoba (14 és 20 nm-esek)
- az átlagosnál nagyobb (közel 10 nm-es) konyha-étkező
- fürdőszoba
- külön wc
- egy jelenleg gardrób - kamraként használt 2,5 nm-es helyiség
- zárható pincei tároló

A konyha ablaka keleti, a szobák ablakai déli irányba néznek. Mindkét irányban fás, parkosított térre illetve egy játszótérre nyílik kilátás, így a szülők akár az ablakból is szemmel tarthatják a szabadban játszadozó gyermekeiket.

A lakásról:
A lakásban 2012-ben lettek cserélve a víz- és villanyvezetékek. Ezzel egyidejűleg az elektromos hálózat 32 mA-esre bővült. (Gáz nincs bekötve az ingatlanba!)
Ugyanekkor kerültek beépítésre a több ponton záródó, biztonsági bejárati ajtó, valamint a fenyőből készült szobaajtók. A vizes helyiségek új padló- illetve csempe burkolatot kaptak.
2018-ban a lakás minden ablakát műanyagra cserélték, a 4 nm-es lodzsa pedig a ház szigetelésével egyidejűleg, 2019. nyarán lett beépítve.
A fűtést és a használati melegvizet távhő szolgáltatja. A lakások radiátorai 2022-ben kaptak egyedi szabályozót, de tervben van a költségmérők felszerelése is. A fűtésre jelenleg havi 9.437 Ft átalánydíjat fizetünk.

A házról:
Az épület rendezett, felújítási alappal is rendelkezik. A lakók rendszeres fizetők. A ház folyamatosan épül, szépül. A külső szigetelésen túl cserélve lettek a lépcsőházi nyílászárók, megújult a ház teljes villamos hálózata, kiépítésre került a központi melegvíz ellátó rendszer, és az ejtővezetékek részleges cseréjére is sor került már. A bejárati folyosó új hidegburkolatot kapott, a magasabb szintek felújítására pedig 2024-ben kerül sor.
Az épület tisztaságáról megbízott takarító gondoskodik, a ház körüli kertrészt kertész tartja karban.
A közös költség tartalmazza az általános rezsi költségeken túl a szigetelésre felvett hitel törlesztőrészleteit, a felújítási alapot, a lépcsőház takarítását, a házbiztosítást, a közös képviselet és a szemétszállítás díját. Összege jelenleg 27.000 Ft/hó, mely összeg - a tervek szerint - 2 év múlva (a hitel törlesztőrészletének csökkenésével egyidejűleg) mérséklődni fog.

Kinek ajánlom?
Mindazoknak, akik családias, zöld környezetben képzelik el az jövőjüket, fontos számukra a belváros közelsége, de nem szeretnék benzingőzben leélni az életüket. A lakást a nyugdíjas korosztálynak is jó szívvel ajánlom.
Kiváló infrastruktúrája és remek beosztása miatt a lakás iroda működtetésére vagy bérbeadás céljára szintén ideális.
Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető, egy tulajdonosa van.
Jobban örülnék a készpénznek, de a hitel sem akadály.

A környék közlekedéséről, ellátottságáról, közösségéről:
Mindez egy szóval jellemezhető: Kiváló.
Az M3 (kék) metró két megállója (az Ecseri úti illetve a Pöttyös utcai), és a 3-as villamos megállója egyaránt 400-450 m-re található, így kb. 15 perc alatt elérhetünk számos közép- és felsőoktatási intézményt, bevásárlóközpontot illetve magát a belvárost is.
A telepen belüli közlekedést buszjárat segíti, de a háztól 5-10 percnyi sétával elérhető minden, amire a hétköznapokban szükség van: több iskola, óvoda, zárt játszóterek, orvosi rendelő, gyógyszertár, étterem, Spar, Lidl, pékség, zöldségbolt és számos egyéb üzlet, közösségi kert, uszoda, kutyasétáltató, szombatonként termelői piac.
A telep szélső házai és a Határ út között a Kiserdő nyúlik el, közepén csordogáló kis patakkal.
A helyi önkormányzat számos kedvezményt biztosít az itt lakóknak. (pl. parkolás évi 2.000 Ft-os díjért)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144259100

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás