Különleges ingatlan Zugló szívében két lakás egy áron, tehermentesen

89 000 000

Ft

1 219 178 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 26., 12:25

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
igen

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
23000  Ft/hó

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
azonnal
Méret:
73 m²

Leírás

Eladó egy egyedi lehetőségeket kínáló, 14. kerületi, Amerikai úti lakás, amely a valóságban 73 m, bár a tulajdoni lapon 62 m szerepel. Az ingatlan két külön lakásra lett felosztva, de igény esetén könnyedén visszaalakítható egyetlen lakássá, hiszen csupán egy gipszkarton fal választja el őket. Az ingatlan tehermentes, így azonnal költözhető!
Lakások:
Nagyobb lakás: 57 m, 2+1 félszobás, külön bejárattal és egy 15 m-es terasszal. A világos, tágas lakás fűtése cirkó rendszerű. A terasz ideális helyszíne lehet családi és baráti összejöveteleknek, kerti bútorok elhelyezésére, vagy akár a reggeli kávénk vagy egy fárasztó nap után a kedvenc borunk elfogyasztására, vagy csak egyszerűen évezni a csendet és a napsütést. A lakás felújítása megkezdődött: új burkolatok, villany- és vízvezetékek cseréje megtörtént. Az emeleten egy 13 m-es hálószoba került kialakításra, amely az új tulajdonos ízlése szerint alakítható.
Kisebb lakás: 18 m, 1 szobás, teljes körűen felújított. Új burkolatok, nyílászárók, villany- és vízvezetékek cserélve, fűtése padlófűtés.
Közművek: A lakások közös mérőórával rendelkeznek, de almérő felszerelése bármikor megoldható. Az ingatlan egy helyrajzi számon található.
Elhelyezkedés: A ház az 1940-50-es években épült, Herminamező közkedvelt részén, csendes, nyugodt környezetben. A környék családbarát, kiváló lakóközösséggel, ahol a gyermekek biztonságban játszhatnak a közös kertben.
Infrastruktúra és közlekedés: A környék infrastruktúrája kiváló: boltok, iskolák, óvodák, orvosi rendelők a közelben találhatók. A tömegközlekedés is rendkívül kedvező: villamos, busz és troli megállók pár perces sétára, míg az M2-es metró vonala könnyen elérhető. Az autós közlekedés is kényelmes, a belváros gyorsan megközelíthető.
Miért jó választás? Ez az ingatlan tökéletes lehetőséget kínál azoknak, akik több generációs együttélésre, befektetésre vagy külön lakrészek kialakítására vágynak. A két lakás külön-külön is kiadható, így stabil bevételi forrást biztosíthat. A csendes környék, a kiváló közlekedés és a nagy terasz mind hozzájárulnak a magas életszínvonalhoz, amit ez az ingatlan kínál.
Ne hagyja ki ezt az igazi kuriózumot! Érdeklődjön még ma!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150490319

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn