Kiadó hosszú távra 117nm felújított irodahelyiségnek XII. kerületben

690 000

Ft

5 897 Ft/m²

Cím:

Feladás dátuma:

máj 4., 08:13

Tulajdonságok

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
padlófűtés

Emelet:
magasföldszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Házszám:
50

Méret:
117 m²

Leírás

Scroll down for English!

XII. kerület Városhaza tér egyik sarki 4 albetétes társasházában, a Polgármesteri Hivatal mellett hosszú távra kiadó egy 117nm-es frissen felújított 4 szobás, konyhás ingatlan irodának, bemutatóteremnek vagy üzlethelyiségnek. A lakás erkéllyel rendelkezik, amelyről a Böszörményi útra nézhetünk, az udvarról pedig fantasztikus panoráma nyílik a Városháza térre, sőt a Vár egy kis része is látható. A környék közösségi közlekedéssel is kiválóan megközelíthető (59-es villamos, 212-es, 102-es és 105-ös busz). Parkolás megoldható a Böszörményi úton vagy a Törpe utcában fizetős közterületen.

2 nagyszoba található a lakásban, melyeket egy kétszárnyú ajtó választ el egymástól. Mindkét szoba megközelíthető a központi közlekedő előtérből, az egyik egy könyves szobának használt helyiségből, másik közvetlenül. A közlekedőből nyílik egy zuhanyzós, kézmosós, WC-s fürdőszoba, egy másik kis WC, egy konyha, valamint két kisebb szoba. A konyhából pedig egy 2nm-es kamra nyílik. Ugyaninnen megközelíthető a világítóudvar (lichthof). A két kisebb szoba egymásból nyílik, ideális két kisebb irodának. A bejáratot egy szélfogó választja el az előszobától. A három legnagyobb kétszárnyú ajtó keretét meghagytuk, ezeket csiszoltattuk és lefestettük eredeti állapotukba hozva őket.

Az ingatlan 2023-ban teljes felújításon esett át. A régi falakat tégláig visszabontottuk, korszerű szellőző, ám mégis jó hőszigetelésű vakolatot és festéket kaptak. A meleg vizet és fűtést kondenzációs kazán biztosítja padlófűtéses rendszeren keresztül. Az elektromos rendszer is teljesen új, három fázisos villanyóra biztosítja az esetleges nagy áramfogyasztók ellátását, korszerű fí-relé és EPH-nyilatkozat birtokában vagyunk. A világítást kizárólag LED lámpák szolgáltatják. Gázvezeték nyomáspróbája megtörtént, valamint a kéményseprői szakvélemény is elkészült.

Az egész ingatlant padlófűtéshez ideális csempeburkolat borítja. Minden kültéri és beltéri nyílászáró új, magas hőszigeletési potenciállal rendelkezik. A lakás külső része 10cm-es hőszigetelést kapott. Kültéri vízszigetelés is megtörtént. Víz-, gáz- és villanyóra van a lakásban, a rezsidíj így nem függ a ház többi lakásától.

A lakás alatt a földszinten gyógyszertár működik, valamint egy élelmiszer kisbolt. A szomszédságban Hegyvidéki Kultúrális Szalon és kávézó található. A lakáshoz tartozik közös udvar és padlás.

Rental fee: 690,000 HUF/month + common cost (34,000 HUF) + utilities

In one of the corner buildings of a 4-storey condominium on Városhaza tér in the 12th district, next to the Mayor's Office, a freshly renovated 117 sqm property with 4 rooms and a kitchen is available for long-term rent as an office, showroom, or commercial space. The apartment has a balcony overlooking Böszörményi út, and from the courtyard, there is a fantastic panorama of Városhaza tér, with a glimpse of a small part of the Castle. The area is easily accessible by public transport (tram 59, buses 212, 102, and 105). Parking is available on Böszörményi út or Törpe utca in paid public areas.

There are 2 large rooms in the apartment separated by a double door. Both rooms are accessible from the central corridor, one from a room used as a library and the other directly. The corridor leads to a bathroom with a shower, sink, and toilet, another small toilet, a kitchen, and two smaller rooms. The kitchen also has a 2 sqm pantry. The light court (lichthof) is accessible from here. The two smaller rooms are interconnected, ideal for two smaller offices. The entrance is separated from the foyer by a vestibule. We have preserved the frames of the three largest double doors, sanded and repainted them to their original condition.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147531279

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn