Kétszobás, felújított földszinti lakás, saját kerttel

270 000

Ft

6 750 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

okt 16., 13:02

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
igen

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Költözhető:
azonnal

Állat hozható-e?:
igen

Kaució:
2 havi kaució

Méret:
40 m²

Leírás

Tulajdonostól kiadó egy igényesen felújított, kétszobás, földszinti lakás saját kerttel.

Please Scroll Down FOR English

A lakás Pasarét és Törökvész határán, a csendes, átmenő forgalomtól mentes Krecsányi utcában található, négylakásos téglaház földszintjén.

A lakás 40 nm alapterületű, kétszobás (amerikai-konyhás nappali és hálószoba), előszobával, kamrával és kádas fürdőszobával. A lakáshoz tartozik 60 nm saját kert az utcáról a kapun belépve ide érkezünk meg, a lakás bejárata innen nyílik. Fontosnak tartom kiemelni, hogy itt ténylegesen saját kertről van szó: másik lakás nem nyílik innen, nem jár keresztül rajta senki, stb.

Az összes ablak redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. A nappaliban és a hálószobában hűtő-fűtő klímaberendezés van. A fűtést és a melegvizet kombi gázkazán biztosítja. A lakás riasztóval felszerelt.

A lakás gépesítve (hűtőszekrény, mosógép, TV, mikrohullámú sütő, elektromos sütő és főzőlap) és teljes berendezéssel együtt kiadó.

A rezsi rendkívül kedvező: a szemétszállítás díja 2.996,- forint/hó, az áram, a gáz és a vízfogyasztás mérőóra szerint fizetendő. Internet és TV előfizetést a bérlő saját nevére köthet (korábban a DIGI-nél volt előfizetésünk).

A tömegközlekedés kiváló: a pár percnyi sétával elérhető Pasaréti téren van az 5-ös busz végállomása, továbbá a közelben található a Kelemen László utcai villamosmegálló (56, 61). A környéken számos kiváló étterem, óvoda, iskola, a Pasaréti téren pedig gyógyszertár és bolt (Aldi) található.

Lakcím, illetve tartózkodási hely bejelentése megoldható. A Krecsányi utca és a környező utcák nem tartoznak fizetős parkolási övezetbe, a II. kerület ezen részén kulturáltak a parkolási körülmények.

A lakás kéthavi kaució megfizetése mellett azonnal költözhető. Kisállat hozható. Dohányozni a lakásban nem szabad.

Ingatlanosok NE Keressenek!

Renovated, two-room, ground floor apartment with private garden for rent from the owner.

The apartment is located on the ground floor of a four-apartment brick building in the quiet Krecsányi Street.

The apartment has 40 sqm floor space, two rooms (living room with American style kitchen and bedroom), hallway, pantry and bathroom with bathtub. The apartment has a 60 sqm private garden - you enter from the street through the gate, the entrance to the apartment is from the garden. It is important to emphasize that this really is a private garden: no other apartment has access from here, no one passes through, etc.

The windows are fitted with shutters and mosquito nets. The living room and the bedroom have air-conditioning (with cooling and heating function). Heating and hot water is provided by a combi gas boiler. The apartment is equipped with an alarm system.

The apartment is fully furnished and equipped (fridge, washing machine, TV, microwave, electric oven).

Maintenance costs are very reasonable: the garbage collection fee is 2,996 HUF/month, electricity, gas and water consumption are directly measured. Internet and TV contract may be concluded by the tenant (previously DIGI was connected).

Public transport is excellent: bus number 5 stops at Pasaréti Square, which is a few minutes' walking distance and there is a tramstop nearby at Kelemen László Street (56, 61). There are many excellent restaurants, kindergartens, schools in the area, and a pharmacy and a shop (Aldi) in Pasaréti Square.

Residence registration is possible. Krecsányi Street and the surrounding streets are not part of the paid parking zone. Parking conditions in this part of the II. district are convenient.

To be rented with a two-month deposit, it is ready to move in immediately. Pets are allowed. No smoking in the apartment.

Hirdetés azonosító: 150897421

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 17 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn