(Hirdetés azonosító: 83104114) Hirdetés kezelése »
2 db
69 m2
67 m2
70 m2
114 m2
160 m2
114 m2
119 m2
108 m2
40 m2
Max. bérleti díj: 46 200  Ft Max. bérleti díj: 44 000  Ft Max. bérleti díj: 38 500  Ft Max. bérleti díj: 55 000  Ft Max. bérleti díj: 40 700  Ft Max. bérleti díj: 39 600  Ft Max. bérleti díj: 40 700  Ft Max. bérleti díj: 40 150  Ft Max. bérleti díj: 45 100  Ft Max. bérleti díj: 41 250  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XIV.
Kategória: Szobát bérelnék
Neme: Férfi
Állat hozható-e?: nem
Kora: 24 év
Az intézmény, kar betűkódja: OE-KVK (Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar)
Beszélt nyelv: angol

Leírás

Kiadó különnyíló szobát keresek hosszú távra Budapesten.

A szoba lehet bútorozott vagy akár üres is, csak a lakás legyen bútorozott, gépesített és nem túl lelakott, lehetőleg kis belmagasságú.

Pályakezdőkkel/egyetemistákkal/huszonévesekkel laknék együtt szívesen.

Szeptember eleje/közepe/vége költözéssel.

Ahol a szobát keresem:
- Örs vezér tere és környéke, közel az M2 metróhoz, jó nappali és éjszakai közlekedési lehetőségekkel "Rákosfalva", "Alsórákos" városrész. Továbbá Keleti felé ugyanúgy az M2 mentén Pillangó utcához, Puskás stadion megállóhoz közel.
- Dél Budán egy M4 metrómegállóhoz közel (Kelenföld, Bikás-park, Újbuda-központ, Móricz, St. Gellért tér) v "Kelenföld", "Lágymányos" városrész. Jó nappali és éjszakai közlekedési lehetőségekkel.
- Budán "Óbuda" városrész. Bécsi út/Vörösvári út/Pacsirtamező út "háromszögben". Flórián tér felé, Tímár utca - Szépvölgyi út HÉV megálló felé, "Újlak" városrész.

Ha lehet a közelben parkolni az szuper, ha nem akkor az se gond.

Rólam pár sor:
Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán kezdem MSc tanulmányaimat. Négy évig voltam kollégista BSc alatt, nem volt velem probléma soha. Magamra és környezetemre igényes vagyok. Napközben dolgozni/egyetemen leszek, utána pedig tanulni fogok a leendő szobámban. Energiatakarékos vagyok, mindig próbálok spórolni amin lehet. Jól főzök, rendszeresen mosom a ruháimat és takarítom a szobámat. Vigyázok a dolgaimra, ami pedig a másé arra különösebben figyelek.

Pályakezdőként helyezkedek el, kezdődik az élet, már nem diák az ember. A lakhatásomra nem szeretnék óriási összegeket fordítani. Egy kisebb szobát szeretnék bérelni melyben elfér egy ágy, forgószék, íróasztal, kisebb ruhásszekrény, rezsivel együtt fixen [50;55] ezer forintért, hosszú távra. Kaució nem probléma.

Szeretnék bérleti szerződést kötni, melyben minden rögzítve van. Ez számomra megnyugtató és a tulajdonosnak is kedvező, mindenkit véd, egyáltalán nem hátrány. Megbízható embernek ismernek a barátaim, ismerőseim. Pontosan fizetnék és ha úgy alakul, hogy ki kell költöznöm, akkor nem húzom senki idejét, nem csinálok kellemetlenséget. Egyenes ember vagyok.

Egyeztetés után meg tudom tekinteni a lakást és vele együtt a szobát.

Kérem, hogy a lakás tulajdonos/lakótársat kereső e-mailben vagy telefonon keressen és megbeszéljük a részleteket. Elérhető vagyok szinte egész nap az említett módokon.

Köszönöm a lehetőséget és a segítséget előre is!
Feladás dátuma: augusztus 27. 09:10.
Nyomtatás

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.