Kényelmes otthon Budatétényben - 4 szobás ház eladó, mely IRODÁNAK is

company_logo

59 500 000

Ft

566 667 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert mérete:
350  m2

Méret:
105 m²

Leírás

IKERHÁZ KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN
Budapest egyik legfelkapottabb kertvárosi részén Budatétényben, nagyszerű közlekedéssel, eladó egy 105 nm alapterületű, 4 szobás, felújítandó családi ház. Az ingatlan 350 nm-es telekkel rendelkezik, így akár kertkapcsolatos lakásként is funkcionálhat. Az ingatlan ideális lehet kisállattal rendelkezőknek is, így a házi kedvencekkel költözni kívánók számára is megfelelő választás lehet. Méretéből és elrendezéséből adódóan, akár IRODA kialakítására is alkalmas.

LOKÁCIÓ: A családiház kis forgalmú utcáról nyílik, hagyományos építésű. Közlekedése kiváló, valamint számos bevásárlási lehetőség ALDI, LIDL, TESCO, CAMPONA néhány perc alatt elérhető. Az autós és tömegközlekedési lehetősége ideális, így a belváros is könnyedén elérhető.

ELRENDEZÉSE: A 105 nm-en jelenleg 3 nagy méretű, jól bútorozható szoba, egy étkezős konyha, és 1 kisebb dolgozó- vagy hobbiszoba található. Igény szerint a konyha és a mellette lévő szoba egybenyitható, ami amerikai konyhás nappali kialakítását teszi lehetővé. A tágas nappali kitűnő helyszíne lehet családi összejöveteleknek, míg a többi szoba lehetőséget ad a kényelmes életvitelre. A fürdőszobában zuhanyzó található, a WC külön helyiségben kapott helyet. Egy gardrób szoba gondoskodik arról, hogy minden holmi kényelmesen elférjen. A klasszikus ekrendezésnek köszönhetően egy kamra is tartozik a lakáshoz, amely második mosdónak is kialakítható. A ház földszintes, ezért könnyedén AKADÁLYMENTESSÉ tehető. A 350 nm-es kertrészen egyaránt kialakítható díszkert, veteményes, gyerekek számára kisebb játszórész is úgy, hogy még KOCSIBEÁLLÓNAK is maradjon elegendő terület.

A ház jelen állapotában is lakható, de felújítás során új tulajdonosa igényei szerint LAKÁSNAK vagy IRODÁNAK is kialakítható.

MŰSZAKI: A ház fűtéséről és melegvizéről jelenleg egy Ariston GÁZ KAZÁN gondoskodik. Víz, csatorna, villany és gáz van a házban. Minden közmű külön mérőórával rendelkezik.

AJÁNLOM:
-Fiatal pároknak vagy családoknak, akik maguk alakíthatják ki álmaik otthonát egy remek adottságú kertvárosi környezetben.
-Iroda kialakítására
-Idősebbeknek, akik még szeretnének kertészkedni.

Az ingatlan a vételára kifizetése után azonnal birtokba vehető.
Ne habozzon, és nézze meg az ingatlant személyesen is, hogy meggyőződjön róla, hogy ez a tökéletes otthon lehet Önnek és családjának!
A megtekintéssel kapcsolatban keressen 9-19 óra között! Ha nem tudom felvenni hívását, 2 órán belül visszahívom.

Hirdetés azonosító: 145191661

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 45 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn