Kényelmes modern villaház  stílusos otthon!

company_logo

250 000 000

Ft

1 000 000 Ft/m²

Cím:

Budapest; XXII. kerület; Budafok - Rózsavölgy

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
250 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1110  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Árcsökkenés!

XXII. kerületben, csendes helyen, Rózsavölgyben, autóval és tömegközlekedéssel is remekül megközelíthető elegáns utcában eladó egy modern polgári stílusú panorámás villaház. Az épület nagyon izgalmas kialakítású, több lakószinten, összesen nettó 250 m2-es.

A bejárati szinten nappalinak is alkalmas 30 m2-es szobát (jelenleg dogozó szoba), hálószobát, fürdőszobát találunk. Fél szinttel alatta kert- és teraszkapcsolatos modern konyha-étkezőt, fél szinttel felette hálószoba, gardróbszoba (lakószobának is alkalmas), fürdőszoba került kialakításra. A nagy nappali a következő szinten van, hatalmas üvegfelületekkel, gyönyörű városi panorámával, óriási terasszal. A fő hálószoba a nappaliból közelíthető meg, minden igényt kielégítő panorámás kilátással, gardrób szobával, saját fürdőszobával.

A ház fűtése korszerű gázkazánról működik, a helyiségekben padló- illetve radiátoros fűtések vannak. A hűtést klímák biztosítják.

A nappali + 5 hálószobás kialakítás egy nagyobb család igényeit is kitűnően kiszolgálja, exkluzív megjelenése, elegáns terei a különleges igényeket is kielégítik.

Az épületet a tulajdonosai 2010-ben teljes körűen felújították, a házra külső szigetelés is került. A belső terekben lévő minőségi burkolatok is szép állapotúak, ízlésesek. A felújítás során a legigényesebb anyagok kerültek beépítésre, jelenleg is minden újszerű állapotú. A házban található extrák (a teljesség igénye nélkül): első osztályú csempék, a konyhában indukciós tűzhely, mosogatógép, elektromos légkeveréses sütő, elszívó, beépített kávéfőző, mosógép, találhatóak. Minőségi lámpatestek, beépített bútorok, kábel TV, internet, wi-fi minden szobában. A ház zárt láncú videó kamerával megfigyelt és riasztó rendszerrel védett.

Az 1100 m2-es, parkosított kert automata öntözőrendszerrel ellátott. Az épületen belül található a kétállásos garázs, a tárolók pedig a további holmik elhelyezésére adnak lehetőséget.

Ez az otthon remekül élhető. A lakótérhez kapcsolódó teraszok és az ősfás, a lélegzetet elállító panorámával rendelkező kert kellő intimitással rendelkezik, a szomszédok irányából és az utca felől is elrejtett. A tömegközlekedés kiváló, buszmegálló pár percre, M0, M7 autópályák, bevásárlóközpontok 10 perc alatt elérhetőek.

A további részletekért és a megtekintés miatt keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143756320

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn