Kényelem Rákospalotán

company_logo

34 900 000

Ft

872 500 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 21:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
40 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
14800  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
igen

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Akár Egy Reggeli Kávézás / Egy KIS Délutáni Szieszta A 10 M2-Es Fedett Teraszon ??? Egy Sütögetős Grill Party A Családdal, Barátokkal A Kertben ??? És MIND EZ Egy Csendes, Nyugodt Kertvárosi Környezetben Lévő, Kívül És Belül Is Kiváló Állapotban Lévő, Zárt Autóbeállási Lehetőséget És Egy Önálló, Zárható, 8 M2-Es Pincerészt Is Biztosító, 40 M2 Alapterületű, 1 Nagy Szobás + Étkezőkonyhás + Előszobás / Közlekedős + Ablakos Fürdőszobás, Egyedi Kombi Cirkókazán Fűtéses Garzonlakással A Háttérben... Higgye EL, Hogy EZ Egyáltalán Nem Lehetetlen !!! :) HA Minden Elképzelésében Egy Ilyen Otthonra Vágyna, Akkor NE Is Keresgéljen Tovább, Mert Nagyon Valószínű, Hogy MEG Is Találta !!! :)
XV., Rákospalota, rendezett, nyugodt kertvárosi részén a Bocskai utcában kínálok eladásra egy összközműves telken lévő, kulturált (csendes, barátságos, segítőkész), mindösszesen csak 6 lakásos lakóközösséggel, rendezett belső lakrészekkel, gyönyörű - a családi és a baráti sütögetős - beszélgetős összejöveteleknek is helyet biztosító - fás-bokros-virágos közös udvarral, pár éve hőszigetelt külső homlokzattal és teljesen kicserélt, vadonatúj tetőszerkezettel büszkélkedő, tégla építésű, akadálymentes(!) társasházban lévő, műszakilag és esztétikailag is kiváló/megkímélt állapotban lévő, déli fekvésű, közvetlen napsütötte, világos, több légkamrás, hő-, és hangszigetelt műanyag nyílászárókkal + műanyag redőnyökkel is felszerelt, az utcára és a belső kertre is néző, nettó 40 m2 alapterületű + 10 m2 - időjárás védett - fedett terasszal + saját virágos előkerttel + zárt gépkocsibeállási lehetőséggel + beton alappal rendelkező, porszáraz és fagymentes, ablakos(!) pincerésszel is büszkélkedő, belső elosztását tekintve egy kellemes méretű előszobából, egy - az étkezőnek is helyet adó - bútorozott konyhából, egy kádas + WC-s, ablakos fürdőszobából és a lakás központi szerepét betöltő, nagy méretű nappaliból/hálószobából álló társasházi öröklakást!
-Az ingatlan kívül-belül mind műszakilag, mind pedig esztétikailag nagyon jó/megkímélt állapotú:
- A nagy üvegfelületekkel rendelkező bukó-nyíló, több légrétegű, hő-, és hangszigetelt üvegezésű, redőnnyel is felszerelt műanyag nyílászárói, valamint a biztonsági bejárati ajtaja is pár éve lett beépítve.
- Az egész ingatlanban lévő fűtést és a meleg víz ellátást egy Junkers típusú, kombi gázcirkókazán biztosítja - amely maximális hatékonysággal, minimális fogyasztás mellett biztosítja a kellemes hőérzetet, így téve - teljes rezsitámogatást élvezővé - a leendő fűtésköltségét :)
- A nappalit laminált parkettával, a lakás többi helyiségét nagy kopás állóságú, magas minőségű járólappal burkolták.
- A lakás hideg/meleg padló-, és fali burkolatai is - kopás-, és törésmentes - állapotban vannak.
A cserélt nyílászáróknak, az ingatlan tömör, apró méretű, égetett téglából készült vastag falainak, valamint a külső homlokzat teljes körű felújításának és a dryvit hőszigetelésének, valamint a födém szigetelésének is köszönhetően a kellemes hőérzet folyamatosan (télen-nyáron) biztosított !!!
A közös költség (a társasházi felújítási alappal, a társasház kezelésének díjával, a kötelező lakásbiztosítással, stb-stb együtt) havonta 14.800,- Ft.
Az ingatlantól mindösszesen 2-3 percnyi kényelmes sétatávolságra a 25-ös és a 125-ös, a 125B, a 196-os, a 196A, a 96-os, a 104-es, a 104A, a 124-es, a 170-es, a 204-es, a 224-es, a 225-ös, a 296-os, a 296A, (a 950-es, a 950A, a 996-os, a 996A éjszakai) buszjáratok megállója, valamint közintézmények, óvoda, iskola, szakorvosi rendelő.
A lakás teljesen tehermentes, rendezett tulajdonjogi háttérrel és önálló helyrajzi számon nyilvántartott, társasházi albetéttel rendelkezik !!!
Az ÁR Irányár !!!
Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, megelőlegezett bizalmát előre is megköszönve, akár a hétvégén is várom
szíves jelentkezését!
H476143

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147115947

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn