Igényes 2 lakásos otthon

129 900 000

Ft

866 000 Ft/m²

Cím:

Budapest; XVIII. kerület; Szent Imre kertváros

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
150 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
C

Házszám:
147/b

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
384  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Leírás

A XVIII. kerületben az Szent Imre-kertváros településrészen 2000-ben épült ház eladó. Az épület kétszintes 150m2, hasznos 134 m2-es, 6 szobás, két lakásból álló (102 m2 és 32 m2), ikerház jellegű, 384 m2-es telken. Ár irányár!
Falazata első generációs Liapor SL falazóelem (perlitgyöngyökkel töltött falazóelem). A háznak az ikerszomszéddal nincs közös fala, külön-külön épültek az épületek és normál magasságú fa kerítéssel elhatároltak! Ügyvédi használati megállapodás van. Csendes nyugodt környék, jó szomszédokkal.
A 10 éve teljes felújítás történt, melynek része volt: a fűtéskorszerűsítés, a vízvezeték csere, az elektromos vezetékek cseréje, a födémszigetelés, a külső szigetelés (7 cm), a színező nemes vakolat, a nyílászárók cseréje (Schumacher külső és belső fa nyílászárók és Schindler tetőablak, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt) és a burkolatok cseréje.
Jelenleg 2 lakásra bontott hivatalosan, így a kedvezményes tarifa jár rájuk közüzemeket tekintve. A rezsiköltsége belefér a támogatott tarifába. Most 2 generáció lakja, de akár össze is nyitható vagy a kis lakás alkalmas bármilyen vállalkozásra, szolgáltatásra esetleg bérbeadásra.
A lakások jó állapotúak, nem lelakott egyik rész sem, egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Beépített bútorok (konyha, gardrób) benne van az árban. Gyors kiköltözés lehetséges. Az ingatlan tehermentes hitel is felvehető rá.
A hátsó részen van a kert, mely gyepesített, gondozott. A lakás fölött padlástér található, ami nem beépített, de szigetelt hasznos tárolólehetőség. Az ingatlan mögött könnyűszerkezetes melléképületek és fedett autóbeálló is ki lett alakítva. A kert az utcáról nem látható, parkosított, intim. A péterhalmi parkerdő 1 perces séta alatt elérhető. A közelben található általános iskola, nonstop élelmiszerbolt OMV kút, dohánybolt, Spar, orvosi rendelő. A tömegközlekedés kiváló, pár perce található buszmegálló (166, 182, 282E, 266). Repülőtér autóval 10 perc alatt elérhető. Autóval a belvárosba való bejutás 20 perc.
XVIII., József Attila lakótelepi vagy XIX. kerületi garzont beszámítok értékegyeztetéssel esetleg.
Ingatlanközvetítők megkeresését nem kérem!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145535802

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn