I. Kerület, Bem rakpart, 112 m2-es, 2. emeleti, társasházi lakás

company_logo

300 000 000

Ft

2 678 571 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 13:04
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
112 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
16000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Félszobák száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Társasházi lakás
Budapest, I. Kerület (Viziváros) Bem rakpart
3 szoba 1 félszoba, 112 m2-es

Kivételes adottságú, gyönyörű, Dunai panorámás, teljes körűen felújított, rezsicsökkentett, tágas, napos, erkélyes, 2. emeleti lakás egy Bauhaus házban a Budai vár tövében igényes tulajdonosát várja.

Ez a kivételes otthon 112 m2-es, 3,5 szobás, dél-keleti fekvésű, ideális beosztású. 3 db tágas, impozáns szoba a Dunára néz. Különlegesség a 3 ablak kiszögellés, így az ablakokból a Margitszigettől az Országházon keresztül a Gellérthegyig csodálhatjuk a gyönyörű panorámát. A 16 m2-es hall kényelmes teret ad a nagy családi vagy baráti összejöveteleknek. Igény esetén amerikai konyhás nappalivá is alakítható. A konyha erkélyes, csendes, zöld belső udvarra néz, ugyanúgy, mint a félszoba. A kamra, fürdő és WC szellőzése lichthofon keresztül valósul meg. A 2. emeleti elhelyezkedésnek köszönhetően a lakás egész nap világos, átszellőztethető, így nyáron is kellemes a hőmérséklet.

A lakáshoz tartozik egy saját, 20 m2-es pincerész.

A lakás teljes körű felújításon esett át 2017-ben: a falakat újra vakolták, a villany, víz, fűtés vezetékeinek és berendezéseinek teljes cseréje megtörtént, kéménybélelés után kondenzációs kazán került felszerelésre. A hő és hangszigetelt fa ablakok egyedileg készültek.

A lakás rezsije a méretéhez képest rendkívül kedvező: mind a gáz, mind pedig a villany fogyasztása a kvótán belüli, a közös költség 16000 Ft, mely felújítási alapot is tartalmaz.

A társasház működése kiváló. Folyamatos az épület felújítása: a vezetékek, strangok cseréje megtörtént, a tető egyik részét és az ereszcsatornákat kicserélték már, a folytatás 2023-ban lesz, megvalósítására már rendelkezésre áll a forrás. A lift modernizálása is megtörtént.

Az ingatlan elhelyezkedése igazi unikum: szemben az Országház, a szobák ablakaiból a Gellérthegy, Szabadság szobor illetve a Margitsziget látványa tárul elénk. A kerület legnagyobb része (a Vár és a Víziváros) mára az egyetemes emberi kultúra részévé vált, és ezt ismerte el az UNESCO is, amikor a Világörökség részévé tette. Műemlékekben, látnivalókban, múzeumokban, de fürdőkben és gyógyvízforrásokban is a leggazdagabb része a fővárosnak. De nem csupán a turistákat szolgáló kirakatvárosrész, hanem pezsgő helyi élettel teli terület, ahol jól megférnek egymással a piacok és a szuvenír-boltok, a követségek és a művészek műtermei, a minisztériumok és az iskolák.

Közlekedés szempontjából is ideális az elelyezkedése: az M2-es metró Batthyány téri megállója 2 perc, a19, 41-es villamosok és a 11-es, 109-es, 39-es buszok megállója szintén pár perc séta. A 16-os és 105-ös buszok megállója 6-8 perc.

Az ingatlan per és tehermentes.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a páratlan otthon, várom megtisztelő hívását - akár az esti órákban vagy hétvégén is.

További információk:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132100615

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Rencsevics Mária

Fővállalkozó Balla és Balla Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn