IV. kerületi kiadó új építésű üzleti célú ingatlan

company_logo

900 000

Ft

4 225 Ft/m²

Feladás dátuma:

márc 21., 13:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
213 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Utcán

Leírás

Kivételes lehetőség Újpest központban. 213nm irodahelyiség bérlés.

Az ingatlan Újpest városközpont közvetlen közelében található, kiváló infrastruktúrájú, jól megközelíthető helyen.
Elhelyezkedése rendkívül előnyös, az M3-as metró megállótól 80 méterre van, de mégis parkra néz. A park felújítása nemrég fejeződött be.

Az épület öt szintes, teremgarázs szint, földszint, és 3 emelet, melyeket akár egyben is bérbe lehet venni, akár szintenként. Összesen 1171 négyzetméter területű, szintenként 213nm a hasznosítható terület.

Földszint 213nm+135nm terasz mely 900.000 Ft / hó, plusz a beállók (a pince szint 320nm2) 40.000.- Ft/db/hó, ami opcionális.

A kivitelezés során fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy a legkorszerűbb műszaki megoldásokat alkalmazzuk. Geometrikus padló fűtés és mennyezet, hűtés-fűtési rendszer kerül kialakításra, melyek energiaszükségletét a tetőn elhelyezett napelemek biztosítják. A meleg vízellátás a legmodernebb technológiával valósul meg, a levegős hőszivattyú segítségével az egyes lakások önállóan szabályozható meleg víz ellátással rendelkeznek. Az épület zajmentességét háromrétegű, hangszigetelt nyílászárók biztosítják. Elektromos működtetésű alumínium redőnyök lesznek a külső nyílászárókra felszerelve.

Az ingatlan kivitelezése jelenleg folyamatban van, így még a bérlő igényeinek megfelelően alakítható ki a belső elosztás. Az épület 2022. nyárra készül el.
Hosszútávú kiadásban (min. 5 év) gondolkodunk, elsősorban orvosi centrumnak,vagy cégek számára kívánjuk bérbe adni székháznak,vagy irodaháznak.
Lehetőség van akár szálloda vagy airbnb szálláshelyek kialakítására is.

Amennyiben meglátta benne azt amit keres, hívjon a részletekért, műszaki tartalomért és további lehetőségekért.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 102368707

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás