Kiemelt!

IV. kerületi eladó tégla társasházi lakás

company_logo

49 500 000

Ft

900 000 Ft/m²

Cím:

Budapest; IV. kerület; Újpest Kertváros

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:58
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
55 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
13155  Ft/hó

Költözhető:
azonnal
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

LEGYEN A KÖVETKEZŐ OTTHONA EZ AZ IGAZÁN ÉLHETŐ, CSENDES, NYUGODT, ZÖLD KÖRNYEZETBEN LÉVŐ, DE MÉGIS MINDENHEZ KÖZELI, NAPFÉNYES, JÓ ÁLLAPOTÚ, NAGYON PRAKTIKUSAN ÁTALAKÍTOTT BELSŐ ELRENDEZÉSŰ, 2 HÁLÓSZOBÁVAL + PANORÁMÁS ERKÉLLYEL, TEKINTÉLYES MÉRETŰ BÚTOROZOTT ÉS GÉPESÍTETT ÉTKEZŐKONYHÁVAL, TÁGAS FÜRDŐSZOBÁVAL, KÜLÖN GARDRÓBHELYISÉGGEL, MÉRETES ELŐSZOBÁVAL + KÖZLEKEDŐVEL RENDELKEZŐ, VALAMINT EGY ÖNÁLLÓ, ZÁRHATÓ PINCETÁROLÓVAL ÉS A TÁRSASHÁZ PIHENŐKERTJÉNEK TELJES KÖRŰ HASZNÁLATÁVAL IS BÜSZKÉLKEDŐ TÉGLALAKÁS !!!

A IV. kerületben, Újpest kertvárosi részén, gondozott ősfás-virágos parkok által körbeölelt Szent László téren kínálok eladásra egy 2 éve felújított homlokzattal és tetőszerkezettel büszkélkedő, összesen 3 db - kulturált lakóközösségű, tisztán és karbantartott - lépcsőházból (lépcsőházanként 16 lakásból) álló, a közterületektől teljesen körbezárt, gyönyörűen ápolt és gondozott belső pihenőkerttel is gazdagított, négyszintes, lift nélküli, az 1960-as években téglából épített társasház középső (2-dik) lépcsőházának az I. emeletén található, madárcsicsergős lombkoronákra / parkos zöldövezetre pazar panorámát nyújtó, délkeleti tájolású, közvetlen napsütötte, hihetetlenül világos, nettó 55 m2-es + 4 m2 erkélyes (bruttó 59 m2-es), a tulajdoni lap szerint 1 szobás - de ezzel szemben a valóságban és jelenleg is - a 7 évvel ezelőtt (2016-ban) a lakás teljes egészét érintő felújítás során - a kényelmes élhetőséget és egyben a praktikusságot is szem előtt tartva történt teljes belső átalakításnak köszönhetően - egy kellemes méretű (16 m2) - az üvegtégla berakásos válaszfalnak hála, természetes fénnyel ellátott - étkezőkonyhát, az ebből nyíló 14 m2 alapterületű, nappali / dolgozó / hálószobát és egy közvetlen 4 m2-es erkély-, valamint egy 1 m2-es gardróbhelyiség kapcsolattal is büszkélkedő, külön nyíló, 8 m2 alapterületű hálószobát, egy bőséges alapterülettel (7 m2), zuhanyzóval / egy mosdótállal + fali piperebútorral / WC-vel / fali törölközőszárítóval / mosógépbekötéssel is felszerelt, ablakos(!) fürdőszoba helyiséget, valamint a szintén tágas és bőséges (összesen 9 m2) alapterülettel büszkélkedő, így nagyon könnyedén és praktikusan berendezhető / bebútorozható előszobát + közlekedőt is magába foglaló társasházi öröklakást.

A lakás felújítása során az eredetileg gázkonvektoros fűtést, a szobákban 1-1 db hűtő-fűtő klímaberendezéssel, a fürdőszobában pedig egy radiátorként is szolgálatot teljesítő nagy méretű fali törölközőszárítóval váltották ki. A dupla tokos faablakok mázolást és műanyag redőnyözést kaptak. A régi padlóburkolatokat a szobákban, a gardróbhelyiségben, a közlekedőben és az előszobában is, magas minőségű és nagy kopás állóságú laminált parkettára cserélték le. Az étkezőkonyha helyisége, valamint a fürdőszoba is természetesen új fali-, (csempe) és padló-, (járólap) burkolatokat kapott. Az új zuhanyzó kiépítésével egy időben a régi fürdőszobai szaniterek is természetesen mind-mind lecserélődtek. Az új konyhabútor a lakás frissített arculatához illően szintén extra kivitelben készült el, amelybe egy folyamatos légkivezetéses szagelszívó berendezés és egy komplett villanytűzhely is belekerült. Az ingatlan teljes meleg víz ellátását a fürdőszobában helyet foglaló, modern működésű villanybojler biztosítja. A felújítás nem hagyta figyelmen kívül a lakáson belüli víz-, és villanyhálózatok felülvizsgálatát / bővítését / javítását / cseréjét sem.

A lakásban a teljesen megszűnt gázfogyasztás miatt a gázórát leszereltették, így az semmilyen plusz költséget (pl.: havi alapdíjat) már nem generál, de szükség esetén ez a szolgáltatás természetesen bármikor újra visszaköttethető / használatba vehető! Az ingatlanban történő villany-, és vízfogyasztás is a lakás saját közműóráin keresztül történik, így ezen költségeket a valós fogyasztások alapján amennyit fogyaszt, annyit is fizet alapon számlázzák ki! A társasházban - így a lakáson belül - a telekommunikációs szolgáltatások (nagy felbontású kábeltévé, nagy sebességű széles sávú - gigabites internet kapcsolat, vezetékes telefon) is mind-mind előfizethető / igénybe

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141596844

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn