II. Kerület, REMEK Adottságokkal Rendelekző Három Szobás Lakás

company_logo

437 000

Ft

5 265 Ft/m²

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 14:08
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
6

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha

Költözhető:
azonnal

Állat hozható-e?:
igen

Kaució:
2 havi kaució

Méret:
83 m²

Leírás

Ingatlan Helyszíne:
Buda II. kerületében, a Hárshegyen csendes, zöld környezetben épült lakópark, ami minden olyan szolgáltatást is biztosít, amit egy jobb színvonalú, wellness szállodában megszokhattak a vendégek. Tömegközlekedéssel nagyon jól megközelíthető, hiszen a 22-es járat sűrűn közlekedik a Széll Kálmán tértől. vásárolhatunk helyben, valamint a jól elérhető hűvösvölgyi Stop Shop, a Hüvi vagy a Széphalom Üzletház, de a tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető Budagyöngye üzletei vagy a Mammut bevásárló központ teszi könnyűvé a mindennapkat, de a budaörsi bevásárlóközpontok sincsenek messzire.

Épület Jellemzői:
A téglaépítésű társasház 2001-ben épült. A többszintes épület a feng shui filozófiája szerint került kialakításra, megépítésre csak természetes anyagok felhasználásával. Az épülethez tartozó hatalmas zöld kert aktív és passzív pihenésre egyaránt lehetőséget biztosít. Természetesen a napenergiát is felhasználják az energiafogyasztás optimalizálására. Az egyedi számítógépes rendszer a felhasználatlan energiát átirányítja oda, ahol szükség van rá, pl. a medence fűtésére.

Lakás Jellemzői:
A kiadásra kínált ingatlan az épület hatodik szintjén található, amely az épület aulájából közlekedő lifttel is megközelíthető és a belső folyosóról nyílik. A lépcsőház csupa üveg ablakain keresztül csodálatos panorámában gyönyörködhetünk. A lift üvegablakaiból pedig a belső kertet, illetve az épület íves hajlatát láthatjuk.
A lakásba belépve az előtérrel egy légtérben elhelyezkedő közlekedő, amerikai konyhás nappali légterébe érünk. A nappali balra nyílik, míg egy kis zuhanyzós fürdő WC-vel, mosdóval rögtön a bejárattól jobbra. A konyha gépesített, a mosogatógép és a főzőlap, sütő gyakorlatilag új. A nappaliból léphetünk ki az erkélyre, amely kellemes kikapcsolódási, pihenési lehetőséget biztosít.
A közlekedőben is kialakításra került beépített szekrény, akárcsak az innen nyíló egyik szobában és a gardróbban. Innen léphetünk a másik szobába is és a nagyobb fürdőbe, ahol a kád mellett WC, bidé, mosdó áll rendelkezésre.
A lakás nagyon hangulatos, minőségi burkolatokkal, szaniterekkel felszerelt és színvonalas beépített bútorokkal rendelkezik. Kellemes belső terek jellemzik. A szobaablakok a belső kertre, illetve a környező erdőre néznek és délkeleti tájolásúak.

Lakás Méretei:
A lakás alapterülete 83nm, az erkély 6nm, a nappali a konyharésszel 29nm, a szobák 16,9nm és 13,5nm nagyságúak.
Belmagasság: 2,7m.

Műszaki Felszereltsége:
A fűtés fan-coil rendszerű, hűtő-fűtő készülékekkel történik a házközponti rendszeren keresztül, akárcsak a meleg víz ellátás, egyedi elszámolással. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre. A központi kazán energiafelhasználását napenergia igénybevételével termelt áram felhasználása csökkent.

Költségek:
A közös költség, amely tartalmazza a ház valamennyi szolgáltatásának igénybe vételét, a fűtés költségét, a vízfogyasztás díját az eddigi használat mellett 60-80eFt között alakult, de nagyban befolyásolják az összeget az egyedi igények. Ezt meghaladóan az áramdíjat kell fizetni és igény szerinti internet- Tv-szolgáltatást.

Bérlet Feltételei:
A lakás bérbevételéhez két havi kaució és az első havi bérleti díj, közös költség megfizetése szükséges. A lakásba kisállat is hozható, dohányozni csak az erkélyen lehet. Minimális bérleti idő egy év.

Parkolás:
A lakáshoz tartozik egy beálló a teremgarázsban.

Bérleti díj: 1.100 EUR/hó + két havi kaució + rezsi.

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Hirdetés azonosító: 150717515

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn