II. Kerület, Modern, Levegős Lakóparkban Kiadó Kertkapcsolatos Lakás

company_logo

750 000

Ft

8 824 Ft/m²

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 19:12
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
igen

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
azonnal

Állat hozható-e?:
nem

Kaució:
2 havi kaució

Méret:
85 m²

Leírás

Ingatlan Helyszíne:
Az ingatlan Buda egyik legszebb, legpatinásabb részén, a Pálvölgyben épült, csendes, forgalommentes mellékutcában. A környéken több kis bolt, szolgáltató található, de kicsit hosszabb sétával elérhető a Rózsadomb Center is. Autóval az óbudai Bécsi út bevásárlóközpontjai vagy a Rózsakert és Pasarét más bevásárló és sportolási lehetőségei gyorsan megközelíthetőek. Több hangulatos és színvonalas étterem is felfedezésre vár a gasztronómia szerelmeseinek. Orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda szintén pár utcányira található. Busz a néhány sarokra lévő Szépvölgyi úton, Zöldlomb utcán vagy a Törökvészi úton jár, így a 29-es, 11-es, 111-es, 65-ös és a 65-ös járatok segítik közlekedésünket, míg éjszaka a 931-sel térhetünk haza. A környék hangulatos utcáiban kellemes sétákat lehet tenni, de a Pálvölgyi cseppkőbarlang és az Árpád kilátó sincs messze.

Épület Jellemzői:
A téglaépítésű, sátortetős épület 2000-ben került átadásra egy modern, szellős lakópark részeként. Ebben az épületben mindössze négy lakás került kialakításra, melyek bejárata önállóan megközelíthető. A ház körüli és a házak közötti kert kertész által gondozott. Az épület két utcáról is megközelíthető, mind a két irányból lépcsők segítségével. Az épület elhelyezkedésének köszönhetően a földszinti, kertkapcsolatos lakás is panorámás. Az épület természetesen szigetelt, korszerű anyagok felhasználásával készült.

Lakás Jellemzői:
A kiadásra kínált ingatlan az épület földszinti, kertkapcsolatos lakása. A lakásban nagyobb felújítás 2014-ben volt, amelynek keretében megújult a fürdő, leválasztásra került a külön WC, új konyha készült, míg 2024-ben légkondi készült.
A biztonsági bejárati ajtón belépve az előszobába érünk, amely egyik oldalán beépített szekrények kerültek kialakításra. Innen a nappali és közlekedő légterébe érünk, ahonnan a két szoba, fürdő, WC, kazán helyisége és a konyha is nyílik. A kazán helyiségében került kialakításra a mosógép kiállása is. Az étkezésre kiváló helyet alakítottak ki a nappali konyha felöli részében, míg a nappali másik oldalán akár egy dolgozósarok is jól kialakítható. A nappali terét növeli a terasz, amely intim, panorámás, csendes.
A lakás fekvésének köszönhetően egész nap világos, napfényes. Jól berendezhető, hangulatos terekkel várja új lakóját.

Lakás Méretei:
A lakás alapterülete 85nm, amely tartalmazza a terasz méretének felét. A nappali 36,8nm, a szobák 12,9nm és 8,8nm nagyságúak.
Belmagasság lent: 2,7m

Műszaki Felszereltsége:
A fűtést kondenzációs cirkókazán biztosítja a meleg vízzel egyetemben. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre. A nyílászárókon redőny található, amely a teraszajtón elektromos. A kívánt hőmérséklet elérését lébkondi is segíti. A riasztórendszer is kiépített. Szúnyogháló a teraszajtón és helységenként megtalálható.

Költségek:
A közös költség 40eFt. A fűtés és a többi közmű költsége egyéni igény szerint alakul, az eddigi használat mellett nagyon kedvezőnek bizonyult.

Tároló:
A lakással együtt kiadó zárható garázsban van lehetőség tárolásra.

Parkolás:
Parkolni az utcán lehet ingyenesen és kényelmesen, valamint a lakással bérelhető egy önállóan zárható beállóhely (3mx6,1m) a teremgarázsban, melynek bérleti díja 50eFt/hó.

Bérlet Feltétele:
A lakás birtokba vételéhez két havi kaució és az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges. A lakásban dohányozni és kisállatot tartani nem lehet. A lakás elsődlegesen hosszú távra, de minimum egy évre kiadó. A lakás jelenleg gyakorlatilag bútorozatlan, részben gépesített.
A lakás jelenleg nem lakott, így akár azonnal birtokba vehető.

A lakás bérleti díja: 750.000,- forint + rezsi + két havi kaució

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149505012

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn