II. Kerület, 2+1 Szobás Lakás Kiadó A Tárogató Úton

company_logo

390 000

Ft

5 571 Ft/m²

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 19:12
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
azonnal

Állat hozható-e?:
nem

Kaució:
2 havi kaució
Méret:
70 m²

Leírás

Ingatlan Helyszíne:
Az ingatlan a II. kerületben, Kurucles városrészben, egy mellékutcában helyezkedik el, kiváló közlekedés mellett, mégis zöld környezetben. A közelben több, sportolásra alkalmas hely (focipálya, teniszpálya, a Vasas sportegyesület lehetőségei) található, több bevásárlóközpont is (Rózsakert, Rózsadomb, Budagyöngye, Mammut) könnyen megközelíthető, de nem kell messze mennünk, ha postát, gyógyszertárat, pékséget, zöldségest, éjjel-nappal nyitva tartó boltot keresünk. Iskolák (köztük több két tannyelvű is), óvodák széles választékát kínálja a környék. Mind autóval, mind tömegközlekedési eszközökkel éjjel-nappal gyorsan hazatérhetünk, vagy épp felkereshetjük Budapest bármely pontját, hiszen pl. a 129-es, éjszakai 956-os buszjáratok, az 56, 59B, 61-es villamos biztosítja ezt.

Társasház Jellemzői:
A sátortetős téglaház 1930-as években épült, karbantartott. A ház körüli kert gondozott. Az épület három lakószintjén mindössze hat lakás található és az alsó szinten helyet kapott még két garázs.

Lakás Jellemzői:
A kiadásra kínált lakás gyakorlatilag az I. emeleten található, hivatalosan magasföldszint. A lakásban nagyobb felújítás 2022-ben történt, amikor cserére kerültek a vezetékek, beépítésre került a mostani konyha a gépekkel, felcsiszolták a parkettát. A kazán valamivel korábban került beüzemelésre.
A lakásba belépve az előszobába érünk, ahonnan szinte minden helyiség elérhető. A bejárattól rögtön jobbra nyílik a konyha, amely gépesített (mikro, kombinált villanytűzhely, kombinált, beépített hűtő, mosogatógép és itt kapott helyet a mosógép is) és kiválóan alkalmas étkezésre is. Használatát kamra is segíti. A konyhával szemben nyílik a legnagyobb szoba, amelyből a ház kertjére néző teraszra is kimehetünk. Az előszoba végében találjuk a külön WC-t, mellette nyílik a kisszoba és a harmadik szoba is. A fürdő, melyben kád, mosdó és WC található, ebből a két szobából megközelíthető.
A lakás minden helyisége kényelmesen használható, jól berendezhető, ablakos.

Lakás Méretei:
A lakás alapterülete 70nm, amit a terasz növel. A szobák 19,7nm és 18,7nm, a félszoba 6nm nagyságú.
Belmagasság: 3m

Műszaki Felszereltsége:
A lakásban a fűtést és a meleg vizet kombi, kondenzációs cirkókazán biztosítja, mely a konyhában került elhelyezésre. A lakásban valamennyi közműfogyasztás egyedileg mért. A lakásban az idei évben légkondi is felszerelésre került.

Költségek:
A lakás közös költsége 33.000,- forint, amely a klasszikus közös kiadásokon kívül tartalmazza a víz- és csatornadíjat, valamint a szemétszállítás és a lépcsőháztakarítás díját is, valamint a kert rendben tartását.

Parkolás:
A parkolásra a ház előtti közterületen van ingyenes lehetőség, illetőleg a lakással együtt kiadó a ház aljában lévő egyik garázs (legkisebb belmagasság 2m, bejárati szélesség 2,3m, a belső szélesség 3,4m.

Bérlet Feltételei:
A lakás akár azonnal birtokba vehető. A birtokba vételéhez két havi bérleti díjnak megfelelő kaució, az első havi bérleti díj és az első havi közös költség megfizetése szükséges. Az ingatlanban dohányozni és kisállatot tartani nem lehet. Az ingatlan hosszú távra, de minimum egy évre kiadó.

Bérleti díj: 390.000,- forint + 2 havi kaució + rezsi

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149822404

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn