III. kerület Békásmegyer-Ófalu eladó ház Tulajdonostól

69 900 000

Ft

776 667 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Szintek száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
különálló

Méret:
90 m²

Leírás

Akik Budapesten szeretnek élni, mégis jó levegőn, csendes, nyugodt, biztonságos kertvárosi környezetben azoknak, ezt a környéket ajánlom. Békásmegyer-Ófalu a fővárosban talán az egyetlen többé-kevésbé épen megmaradt falu. Egész évben tiszta, Pilisből érkező friss levegő. Erdő, séta útvonalak, túraösvények a közelben.

A környék infrastruktúrája: iskolák, óvodák, bölcsődék, játszótér, élelmiszerboltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, állatorvos, posta séta távolságra. Auchan, OBI, Fressnapf, Metro, Lidl, Aldi autóval 5 percen belül. Az M0-ás 5 perc, a belváros 30 perc. Busz végállomás kb. 300 méter, HÉV megálló 8-10 perc, éjszakai járat.



Ez az ingatlan 2 darab különálló épületből áll, így két generációnak is teljesen alkalmas, de egybe is nyitható. A saroktelek gépjármű forgalomtól mentes zsákutcában található. Akik befektetést keresnek és házat is azoknak is tökéletes, az egyikben lakik, a másikat kiadja

A nagyobbik épületet az előző tulajdonos 2003-ban építette újjá az alapoktól. Ezt a házat a nagy terek jellemzik így 3 szobából áll két szinten, dupla komfortos, cirkó fűtéssel, bruttó kb. 90nm.


A kisebbik épületet nemrég újítattuk fel, csak a főfalak maradtak meg, egyedi megoldásokkal, nappali + 2 hálószobás kb. 47,5nm-es kis házzá. Ide a gázt nem vezettettük be, egyedi és gyönyörű cserépkályha és elektromos fűtés adja a meleget illetve Ariston villanybojler a melegvizet. Homlokzati szigetelés illetve a tető dupla szigetelést kapott a rezsicsökkentés érdekében. Előszoba tetején kis teraszt alakíttattunk ki két fő részére kényelmes. A kertben nyitott kocsibeálló lett kialakítva. Itt van pár befejezetlen tétel ami az új tulajdonosra vár.

A kisebbik épület 39.900.000Ft a fenti 69.900.000Ft-os áron felül. Együtt és külön-külön is eladóak. Egyedi cserépkályha + 2MFt a vételáron felül!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146213721

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn