Hatalmas telek Nagytétényben.

company_logo

149 000 000

Ft

22 239 Ft/m²

Cím:

Budapest; XXII. kerület; Nagytétény - Óhegy

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
6700 m²

Hány százalékban beépíthető?:
3  %

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
utcában

Leírás

Eladóvá vált, a Barackos út csendes mellékutcájában, egy 88 négyzetméteres családi ház. A nyílászárók hőszigetelt műanyagra lettek cserélve, fűtéséről 2 db hűtő-fűtő Gree klíma és egy Zsolnai cserépkályha gondoskodik.
Érdekessége, hogy egy 6700 négyzetméteres, zártkerti besorolású teleken fekszik.
Található még a területen, két összkomfortos mobilház, valamint egy téglaépítésű, téliesített hétvégi ház és egy faház is. Az összes lakótér, így meghaladja a 200 négyzetmétert.

Első mobilház: hozzáépített terasszal előszobával együtt 54 nm, hőszigetelt ajtó ablakok. Nappali, 2 háló szoba, fürdőszoba teljesen berendezve (hűtő, mosógép, tv, tűzhely, bútorok. A fűtése 1 db Gree klíma, plusz helységenként villanyradiátor.

Második mobilház: 24nm, nappali, konyha, 2 hálószoba, berendezve ( hűtő, mosógép, tv. Hőszigetelt ajtót ablakok télen-nyáron lakható.

Lapos tetős szuterén lakás ráépítési lehetőséggel, 44 nm. Szoba, konyha, kádas fürdőszoba, 2db hűtő-fűtő Gree klíma. Teljesen berendezve.

Ezen a telket található még egy 12 nm faház szigetelt ablakokkal, kis konyha plusz háló villannyal, ide a víz nincs bevezetve.

Tökéletesen megfelelhet több generáció számára, akik külön élettérben, de mégis egymás közelében, szeretnének élni. Azon kívül alkalmas lehet gazdálkodásra, de egy lovarda létrehozására is tökéletes helyszín.

Az egész telek körbe van kerítve, az ingatlanok külön-külön is elkerített kertben vannak. Biztonsági kamera rendszer is ki lett építve.

A telek három helyrajzi számon fekszik, az egyik 1/1 a másik kettő osztatlan közös tulajdonban van, de mindenhol domináns a tulajdonhányad.
Csak egyben eladó.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143404815

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn