HÁROM SZOBA, HALLOS KIVÁLÓ LAKÁS ZUGLÓBAN ! 1_mev

company_logo

74 700 000

Ft

910 976 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 15:22
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
82 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
26000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

Budapest XIV. kerület Alsórákos városrészében, az Egressy térhez közel eladó egy 82 nm-es, világos, remek elosztású, 3 szoba hallos, erkélyes, kiváló állapotú lakás. Ára 74,7M.

Az ingatlan második emeleti, ÉK-DNy-i fekvésű. Valahol mindig besüt a nap, így a lakás rendkívül világos. Minden helyisége külön nyíló. A tágas előszoba-étkező-hallból nyílik a konyha és a nappali. A hangulatos nappaliból a nagyméretű teraszra jutunk, ami a környező házak és a saját, szépen rendben tartott, ősfás kertre néz. Remek lehetőséget ad reggeli kávézásra, munka utáni pihenésre, lazulásra. A közlekedőből nyílik a 2 hálószoba, külön fürdőszoba és a WC. A szobák hagyományos parkettával burkoltak, ami kiváló állapotú. A többi helyiség igényes, szép járólap borítást kapott. Az ablakok új, hő- és hangszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárók. Az erkélyajtó és a konyha ablaka szúnyoghálóval felszerelt. Az ablakokon (kivéve a nappalit) napvédő rolót helyeztek el. Minden szobában beépített karnis található. Ajtajai kiváló minőségű, fa nyílászárók. Bejárati ajtaja 4 pontos záródó, acél biztonsági ajtó.

A beépített, nagyon igényes kivitelezésű konyhabútor gáztűzhellyel, gázsütővel, szagelszívóval, valamint a mosógép a vételár részét képezik. A konyhát hangulatos helyi világítás teszi különlegessé. A WC-ben beépített szellőző van. A lakás fűtéséről 2016-ban szerelt cirkókazán gondoskodik. A fürdőszobában hidromasszázskád és törölközőszárítós radiátor biztosítja a további kényelmet.

A hatlakásos társasházat 2001-ben építették, és ugyanúgy, mint a lakás, kifogástalan állapotú. Lift nincs az épületben. Kertjében lehetőség van az autók parkolására. A környéken a parkolás fizetős. Az ingatlan hitelezhető, CSOK felvehető rá.

Ez a lakás egyszerűen tökéletes. Gyönyörűen rendbentartott, kiváló állapotú, remek beosztású, igényes. Ide csak költözni kell. Rövid határidővel költözhető, birtokbavehető.

Tömegközlekedés és minden egyéb, ami a mindennapi élethez szükséges tényleg karnyújtásnyira található.

Ajánlom ezt a páratlan adottságú ingatlant pároknak, családoknak, akár 2 generáció együttéléséhez is megfelelő lehet. Ha befektetésként szeretné megvásárolni, a nagy hall és a konyha közösségi térként szolgál, a szobák viszont biztosítják a saját intim szféráját mindenkinek.

Ha tetszik Önnek ez az ingatlan, ne habozzon hívjon most és nézzük meg együtt! Várom megtisztelő hívását!

Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Budapest XIV. In the Alsórákos district of the district, close to Egressy Square, an 82 sqm, bright, excellently distributed, 3-room apartment with a balcony, in excellent condition, is for sale. The price is 74,7M

The property is on the second floor, f.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139010935

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn