Gyönyörű Panoráma! XII. Ker. Kakukk út eladó egy 2. emeleti, 66m2 laká

98 000 000

Ft

1 484 848 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

máj 8., 23:27

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Házszám:
16

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
39000  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Méret:
66 m²

Leírás

Gyönyörű Panoráma!
A XII. Kerület Kakukk úton eladó egy 2. emeleti, 66 m2-es gyönyörű panorámás lakás.
Tulajdonostól!

Az épület 1977-95 között, valószínűleg a '80-as évek közepén épült. Egy néhány évvel ezelőtti felújítás során 15 cm-es grafitos műanyaghab szigetelést, rá új vakolatot kapott. A hatalmas ablakokat még korábban műanyag tokosra-keretesre cserélték. Ezek praktikus, nyíló-bukó ablakok.

Gyönyörű a panoráma! A nappali és a kisszoba déli tájolású. Kilátás a Gellért- és a Sas-hegy, valamint Dél-Buda és Pest felé. Az általam korábban hálószobának használt nagy szoba szintén hatalmas ablakokkal nyugat felé néz, a szép zöld kert és a Széchenyi-hegy felé. Gyönyörű zöld és virágos kertünk van! Rendszeresen jön hozzánk kertész, aki rendben tartja.

Alulról is szigetelte az egész lakást zajok ellen egy korábbi lakó. Így a lakás nyugodt, csendes (a környék meg az utóbbi miatt is), kívülről csak a madárdal szűrődik be :-)

Fent hatalmas, csaknem körpanorámás tetőterasz! Mellvédfalak védik a lakókat a magasság veszélyétől. Itt közös bútorok, napernyő, hintaágy. Lakók, bár ez mindenkié, mégis ritkán tartózkodnak hosszasan itt, pedig érdemes!

A legalsó szinten egy teljes lakás méretű (66 m2) tároló van, minden lakó számára 1-1 részre osztva.

A lakás beosztása:
-előszoba, innen nyílik:
-konyha
-fürdőszoba
-WC
-hálószoba
-nagyszoba (nappali), ebből nyílik a
- dolgozószoba.

A közös költségben a fűtés, hideg-és meleg víz, szemétszállítás, kertész, lépcsőház takarítás is benne van. És a felújítási alap is. A lakóknak csak a saját lakásukkal kell törődniük!

A Kakukk út egy kis, csendes, nyugalmas utcácska, az Istenhegyi útról nyílik. (A Szendrő utcán keresztül.) A jelenlegi lakásom előtt levő rész zsákutca. Ingyenes és kitűnő parkolási lehetőség.

A közelben két bolt - házhoz szállítást is vállalnak. Továbbá óvoda, iskola, gimnázium, szakközépiskola és orvosi rendelő.

2 buszmegálló is könnyen elérhető, a buszok a Déli-pu. és a Széll Kálmán tér, illetve a Sváb-hegy, Normafa, Csillebérc felé indulnak az Istenhegyi úton. A másikból a közeli önkormányzat és okmányiroda, kormányablak valamint a Boráros tér, a Kossuth Lajos és Rákóczi út, Keleti-pu. érhető el. Az M2 pár buszmegállónyi távolságra van.

Ami azt illeti, hogy felújítandó: a fürdőszobát csempézni kell. A nappali parkettáját csiszolni és lakkozni, a falát pedig festeni vagy tapétázni kell. Ezt az árban figyelembe vettem. A kedves érdeklődők esetleges falbontásos (lehetséges! csak körben vannak főfalak!) álmainak 10 millióit az én áram nem viseli el.

Az alap munkát el akartam kezdeni, de tekintettel arra, hogy a kedves érdeklődők között sokan jelentős átalakítással is fantáziát láttak a lakásban, vagy csak azt szerették volna, hogy a saját ízlésük szerinti csempe, tapéta vagy festék legyen felhasználva, végül nem csempéztettem, nem festettem, nem foglalkoztam a parkettával.

Akár a csak feltétlenül szükséges szükséges munkák, akár falbontásos átalakítás után, remélem, Valaki igazi álomotthont talál itt! :-)

Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147637155

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn