Fiatalos IV. kerületi Újépítésű Társasházi lakás

company_logo

110 937 500

Ft

1 369 599 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Új építésű

Emelet:
4

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2025
Méret:
81 m²

Leírás

Üdvözlünk az ÁrpádHáz 100 Társasházban! Képzeld el, hogy egy fiatalos, modern és letisztult társasházban élsz Újpest szívében. Az épületben összesen 32 lakás és 2 üzlethelyiség található, így igazán exkluzív a közösség.

Az ablakok három rétegű műanyag, melegperemes kialakításúak, ami kiváló hőszigetelést biztosít, így mindig kellemes hőmérséklet lesz otthon. A fűtés és hűtés hőszivattyús rendszerrel működik, fan coil kiállásokkal, ami garantálja az alacsony rezsit és a maximális kényelmet.

A lakások között 30 cm vastag Porotherm téglafalak találhatók, ami kiváló hangszigetelést biztosít, a szobák között pedig 10 cm vastag falak vannak. Az épület szigetelése is a legjobb minőségű, 20 cm grafitos hőszigetelés, ami segít megtartani a meleget télen és a hűvöset nyáron.

Az elhelyezkedés pedig egyszerűen fantasztikus! Az M3 metró és a 14-es villamos csak egy karnyújtásnyira van, de elég távol ahhoz, hogy ne zavarjon a zaj. A buszmegálló mindössze 2 perc sétára található, és minden, amire szükséged lehet, ott van a közelben: boltok, az Újpesti piac, éttermek és még sok más.

Az ÁrpádHáz 100 Társasház modern, letisztult megjelenésével és a 20-80-as fizetési ütemezéssel tényleg minden igényt kielégít. A kivitelező pedig rengeteg referenciával rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb kezekben vagy.

Lakás Leírása
Emelet: IV
Lakás Szám: 402
Lakás Mérete: 81 m
Terasz Mérete: 15 m


Ez a lakás a IV. emeleten található, és a száma 402. Az alapterülete 81 m, plusz egy 15 m-es terasz is tartozik hozzá, ahol élvezheted a friss levegőt és a kellemes kilátást.

Az ÁrpádHáz 100 Társasházban minden megtalálható, ami egy modern otthonhoz kell. A korszerű technológiák, a kényelmes elhelyezkedés és a megbízható kivitelező mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy itt igazán otthon érezd magad. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy egy ilyen fantasztikus helyen élhess!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149023485

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn