Felújított téglalakás kis rezsivel lakóparkban

69 500 000

Ft

978 873 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
71 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
13000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Ingatlanosok kérem ne keressenek, csak abban az esetben, ha saját részre kívánnak vásárolni!

A Sági utcai lakóparkban, családi házas övezetben alacsony rezsivel rendelkező világos, otthonos, azonnal költözhető első emeleti társasházi lakás eladó. A 71m-es, két erkélyes (egyik a belső kertre, másik az utcára néz), tágas, amerikai konyhás, 1,5 szobás + nappalis ingatlan teljes felújításon esett át.

A tágas nappaliban a nyílászárókat új, redőnnyel és beépített szúnyoghálóval ellátott nyílászárókra cseréltük. Új minőségi 12 mm vastag laminált padlót raktunk le, az étkező falát mutatós (mosható) tapéta teszi látványossá. Ide került az új (garanciális) klíma, amely az egész lakást kellemesen lehűti, de igény szerint fűteni is lehet vele. Teljesen új konyhát építettünk be, a beépített mosogatógép, tűzhely, sütő, szagelszívó, automata fiókbehúzók is a konyha részét képezik. Az amerikai konyhás nappali 32 m2.

A két szobában (16,5 m2; 7,5 m2) minőségi hagyományos parketta van, amit felcsiszoltunk és újra lakkoztunk. Az előszoba új, világos, tükrös beépített szekrényt kapott, ide rejtettük el a kazánt és a cipőtárolót is. A konyhát nyitottá tettük, de hogy ne lehessen mindent látni az előszobából, ezért egy dekoratív perforált lemezzel választottuk el. Az egész lakást és a beltéri ajtókat is újrafestettük. A fürdőszobában (4,5 m2) a gyönyörű mozaik csempe és a led-es tükör dobja fel a látványt, a természetes fényt pedig üvegtéglák biztosítják. A bejáratnál külön wc található, kis kézmosóval és beépített szekrénnyel.
Az egész lakásban új elektromos szerelvények vannak, a nappaliban és az előszobában új radiátorokat szereltünk fel.
A lakás nappalija a társasház belső gondozott kertjére néz, ahol gyönyörű növények vannak, és a gyermekek számára külön játszó hely került kialakításra. A lakáshoz tartozó saját udvari parkoló elektromos kapun keresztül érhető el (minden lakáshoz tartozik egy parkoló, ez benne van az árban). A hat lakásos ház lépcsőháza tiszta, rendezett, a lakók békések.

Az ár tartalmazza a beépített előszoba szekrényt, kamra szekrényt, beépített gardróbot, a teljes beépített konyhabútort a garanciális konyhagépekkel. Minden bútort egyedileg, méretre készített egy kiváló bútorasztalos.
A havi rezsi költség kb. 19.000 Ft, a közös költség 13.000.- Ft a felújítási alappal együtt. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt.

Az infrastruktúra kiváló: az ingatlantól 400m-re található bevásárlási lehetőség (Lidl, Home Center, benzinkút) és buszmegálló (közvetlen járat az Örs vezér térre). A közelben több iskola, óvoda és bölcsőde is könnyen elérhető, biztonságos, kellemes környék.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145987969

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn