Felújított társasházi lakás Rákospalotán, zárt belső parkosított kert

39 800 000

Ft

1 170 588 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 11., 20:49

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
34 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
18340  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Eladó Rákospalotán a Báthory utcában egy 34 nm2-es, egyszobás, vízórás, erkélyes, felújított, klímás lakás, egy négyemeletes társasház 1. emeletén.
A konyha, fürdőszoba 3 éve, az előszoba 1 éve került felújításra, melynek során a belső ajtók cseréje is megtörtént. A konyhába gorenje gáz főzőlap és villanysütő, valamint whirpool mosogatógép került beépítésre. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A lakáshoz két erkély is tartozik, az egyik a szomszéddal közös és a belső szépen gondozott zárt kertre, a másik a parkolóra néz. A saját erkély újra burkolása a felújításokkal együtt megtörtént, a korlátok és a falak festése pedig a társasház valamennyi erkélyének felújítása során a múlt évben valósult meg. A belső udvaron játszótér és bográcsozó hely is kialakításra került.
A ház rendezett, csendes, jelentős megtakarítással rendelkezik, így a felújítások/korszerűsítések folyamatosan zajlanak. A márciusban megtartott közgyűlésen megszavazásra került többek között a lépcsőházi bejárati ajtók és vaskapuk mázolása, lépcsőházak festése, továbbá az udvaron lévő játszótér felújításának befejezése, stb.
A vételár részét képezi a konyhabútor, villany sütő és gáz főzőlap, valamint a mosogatógép, a fürdőszobabútor, a szobában lévő beépített szekrény és gardróbszekrény, valamint a Gree típusú klíma.
A fűtésről házközponti fűtés gondoskodik.
A közös költség havonta 18.340 Ft, ami tartalmazza a felújítási alapot, a fűtést, a meleg víz felfűtését, illetve a házzal kapcsolatos teendőket (gondnok, kertész, takarítás, közös képviselet). Víz, villany egyedi fogyasztás alapján fizetendő.
A ház mögött megálló buszokkal könnyedén be lehet jutni a belvárosba, illetve Újpest központba, Újpalotára. 1 buszmegállónyira található a kerületi szakorvosi rendelőintézet, továbbá a közelben Penny, benzinkút, Aldi, Lidl, Pólus Center.
Parkolni az utcán ingyenesen lehet.
Iá: 39,8 millió

A lakással együtt vagy önállóan is megvásárolható egy teremgarázs beállóhely. A beálló egy másik társasházban (kb. 200 m) található. A parkoló a legnagyobb és legkényelmesebben parkolható hely. A kapu távirányítóval és telefonos hívással is nyitható.
Irányár: 4.350.000 Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147000844

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn