Felújított garzon lakás / XIV. kerület, Puskás Stadion

29 990 000

Ft

1 153 462 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 14., 11:52

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
3

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
9880  Ft/hó

Panelprogram:
Nem vett részt

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
26 m²

Leírás

Ingatlanosok kérem, ne keressenek!

Tulajdonostól eladó második emeleti, 26 négyzetméteres, felújított lakás a Puskás Ferenc Stadion közelében. Az ingatlan 1/1 tulajdoni hányadú.

A lakás Budapest XIV. kerületében, a Puskás Ferenc Stadion közelében elhelyezkedő Utász utcában található. A forgalommentes zsákutcai lokációból adódóan és az udvari tájolásnak köszönhetően a lakás csendes sem a Kerepesi út, sem a Hungária körút zaja nem hallatszik be.

A 26 négyzetméteres lakás egy háromemeletes társasház második emeletén helyezkedik el, ablakai a belső udvarra néznek, előtte körfolyosó halad el. A déli tájolásnak köszönhetően egész nap világos. Az udvarban egy hatalmas fa virágzik, zöldell évről évre. A társasházban lift nincs, a bejárat a körfolyosóról közelíthető meg.

A lakásba lépve a konyhába érkezünk, ahonnan a szobába juthatunk. Innen nyílik a fürdőszoba, valamint itt található a beépített galériára vezető lépcső. A 130 centiméter belmagasságú, falba süllyesztett fekvő galéria a fürdőszoba fölött helyezkedik el, ennek köszönhetően és a 3,5 méteres belmagasságból adódóan a szoba tágas térérzetű.

A lakás egészében 2024 elején tisztasági festés történt. Teljeskörű felújítására 2017-ben került sor, melynek során megújult a villamos és vízhálózat, a bejárati ajtó, a hideg- és melegburkolatok, és ekkor alakították ki a galériát is. A bejárati ajtó és a felette lévő ablak műanyag, a szoba ablaka dupla üveges, fa keretes. A konyha és a fürdőszoba járólapos, a szoba laminált padlós, a galéria szőnyeggel borított.

A lakásban nappali és éjszakai áram is biztosított, a gáz nem kialakított. A melegvízről energiatakarékos Ariston bojler, a fűtésről Elekthermax hőtárolós kályha gondoskodik, mely 2023 végén teljeskörű karbantartáson esett át. A fürdőszobában ventilátor üzemel, mely az udvarra vezeti ki a levegőt. A konyhabútor a vételár részét képezi, a lakás további berendezése (háztartási gépek, szekrények, polcos elemek, asztalok, kanapé, matrac, stb.) megegyezés szerint.

A lakás havi fenntartási költsége alacsony, az elszámolás egyedi mérőóra alapján történik.

Víz: 3.340 Ft
Áram fűtéssel: 15.000 Ft (éves fogyasztás havi átlaga)
Közös költség felújítási alappal, szemétszállítással, takarítással: 9.880 Ft

A környék mind a nappali, mind az éjszakai közlekedés tekintetében jó adottságú: metró-, villamos-, troli- és buszmegálló is 5 perc sétatávra található. Több távolsági járat indul a Stadionok buszpályaudvarról, emellett a Keleti pályaudvar, Zugló és Ferencváros vasútállomás, valamint a Népliget buszpályaudvar 15 perc alatt érhető el tömegközlekedéssel.

Metró: M2
Villamos: 1, 1A
Troli: 75, 77, 80
Busz: 95, 130, 195
Éjszakai busz: 901, 908, 908A, 918, 931, 931A, 956, 990

Parkolásra az utcán van lehetőség. Lakossági várakozási hozzájárulás igényelhető az adott parkolási övezetben bejegyzett lakóhellyel rendelkezőknek lakosonként egy autóra, lakásonként legfeljebb két autóra. A környéken több bicikliútvonal halad át, a belváros kerékpárral 20 perc alatt elérhető.

Ár: 29.990.000 Ft

Sütöri Laura //

Ingatlanosok kérem, ne keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147055833

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn