Exkluzív iroda a Fehérvári úton!

company_logo

615 888

Ft

4 106 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
150 m²

Állapot:
Újszerű

Emelet:
3

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Leírás

A minimum bérbeadási idő 2 év.

 2 (Kettő) éves időtartam esetén a Bérleti díj 10,5 Euro/m2/hó + ÁFA, emellett megfizetésre kerül az Üzemeltetési költség, amely 5 Euro/m2/hó + ÁFA, és külön számítandó a +rezsi költség is. (tartalmazza az áram, gáz szolgáltatást), melynek elszámolása az áram esetében külön mérőóra alapján, a gáz elszámolása területarányosan történik.

 3+ (Három) éves időtartam esetén a Bérleti díj 10 Euro/m2/hó + ÁFA, emellett megfizetésre kerül az Üzemeltetési költség, amely 5 Euro/m2/hó + ÁFA, és külön számítandó a +rezsi költség is. (tartalmazza az áram, gáz szolgáltatást), melynek elszámolása az áram esetében külön mérőóra alapján, a gáz elszámolása területarányosan történik.

A bérleti díj módosítása a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által közzétett inflációs index szerint minden év január 01. napjával történik meg.

A fent említett árak a bútorozatlan irodahelyiségre vonatkoznak, bútorozottan az ár változik. Amennyiben bútorozottak kívánják kivenni a helyiséget, jelezzék felénk.

Magyarázat:

Rezsi: A fent említett díjakon felül Bérlő megfizeti a Bérlemény mindenkori közüzemi díjait (áram és gázfogyasztás díja) oly módon, hogy a Bérbeadó a közüzemi szolgáltatók által, részére kiszámlázott közüzemi díjakat továbbszámlázza a Bérlő részére.
A villamosenergia szolgáltatás tekintetében a Bérbeadó és a Bérlő Hálózati Szolgáltatás és villamosenergia továbbadási szerződést kötnek egymással, amelynek alapján kerül a Bérlő által felhasznált villamosenergia átadásra és kiszámlázásra.
A gázszolgáltatás tekintetében a Bérlő területarányos díjfizetésre köteles, ennek megfelelően az Irodaház havi gázfogyasztásának számlájából, az általa bérelt területtel arányos mértékű részt tartozik a Bérbeadó részére megfizetni. A közüzemi díjak jelen pont szerinti megfizetése a Bérbeadó által kibocsájtott (továbbszámlázott) közüzemi számlákon feltüntetett határidőben esedékes.

Mosdó, valamint konyha a közös folyosón található.

A lift teherbírása 680 kg.

Irodaházunknál 1 db felszíni parkolóhelyet tudunk biztosítani, ennek az ára 70 EUR+ÁFA/hó.
Mélygarázsban található parkolóhely igény szerint bérelhetők.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146504842

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn