Eladó üzlethelyiség - Budapest XVII. kerület, Rákoshegy

company_logo

49 900 000

Ft

351 408 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
142 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
házközponti

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Leírás

XVII. KERÜLETBEN: RÁKOSHEGYEN ELADÓ EGY 450 m²-ES ÖSSZKÖZMŰVES, TEHERAUTÓVAL IS KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ TELEK, AMI KIVÁLÓAN ALKALMAS PÉLDÁUL AUTÓKERESKEDÉS, AUTÓSZERVIZ CÉLJÁRA. NAGY UTCAFRONTTAL RENDELKEZIK, FORGALMAS ÚT MELLETT TALÁLHATÓ. A TELKEN 142 m²-ES ÖNÁLLÓ HÁZ, AMELY AKÁR IRODÁNAK IS ALKALMAS LEHET.



AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az épület masszív, téglából épült, jelenleg boltként, szervizként üzemel, de könnyen átalakítható. Összközműves telken található, minden közmű bevezetésre került az épületbe is, valamint ipari áram is rendelkezésre áll.

Ipari tevékenység folytatható az ingatlanon. Széles utcafronttal rendelkezik, rákoshegyi vasútállomáshoz közel, könnyen megközelíthető, akár teherautóval is.

AZ ÉPÜLET ELRENDEZÉSE:

Főépületben 3 db, nagyméretű ügyféltér, szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, valamint beépített terasz található. A telken fedett tároló szerelőaknával és több gépkocsi számára tároló, valamint 50 m² pince rendelkezésre áll.

A telek Gksz-1/2 jelű építési övezetben helyezkedik el, gazdasági, jellemzően kereskedelmi szolgáltató terület.

,,Az építési övezet területén környezetre jelentős hatást nem gyakorló gazdasági tevékenységi célú épületek, gépjárművek átalakítására és tárolására szolgáló építmények, iroda és sportlétesítmények, továbbá a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló, legfeljebb 2 db szolgálati lakás helyezhető el. Az építési övezetbe tartozó telkek burkolt felületein megengedett az ingatlanokon végzett tevékenységhez kapcsolódó gépjárművek tárolása.’’

Az ingatlan TEHERMENTES. Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

A KÖRNYÉK:

Alsórákoshegyen, vasútállomáshoz közel. A közelben található a 46, 98, 98 E, 168 E, valamint 980-as éjszakai buszjárat. A közelben található, iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár, számos bevásárlási lehetőség, és a városközpont.



IRÁNYÁR: 49,9 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

[14135]

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137080632

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn