Eladó üzlethelyiség, Budapest, 6. kerület Külső-TerézvárosD 15982_bh

company_logo

190 000 000

Ft

1 021 505 Ft/m²

Cím:

Budapest; VI. kerület; Külső-TerézvárosDiplomatanegyed

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
186 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs
Bútorozott-e:
nem

Leírás

Kivételes környezet, egyedülálló épület, optimális kialakítás számos tevékenységre, kiváló ár/érték arány!

INGATLAN HELYSZÍNE:
VI. kerületben, a Diplomatanegyedben található, a Benczúr utcában a Benczúr kert szomszédságában. A környezet kifejezetten színvonalas, a teljesség igény nélkül; a közelben található a Hősök tere, Andrássy út, Kodály körönd, számos nagykövetség, a Városliget, Néprajzi Múzeum, Szépművészeti Múzeum, valamint a Magyar Zene Háza. Megközelíthetősége ideális. Hősök tere M1 2 percre, számos busz- és trolibusz járat a környező utcákban.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
1906-ban épült, 5 szintes, lifttel ellátott, nagy kerttel rendelkező épület, melyet 2007-ben a XXI. századi igényeknek megfelelően korszerűsítettek. Az épület homlokzata és lépcsőháza megőrizte az eredeti épület hangulatát. Az új építésű rész színvonalas, stílusában és hangulatában alkalmazkodik a régihez.

INGATLAN JELLEMZŐI:
Alapterülete 186 nm, félszuterén jellegű, az ablakok az ingatlanon belülről középmagasságban, kívülről 30 cm-rel a földfelszín felett helyezkednek el.
Elhelyezkedésének és elrendezkedésének köszönhetően kiválóan alkalmas akár megtartva jelenlegifunkcióját, rekreációs- és egészségközpontnak, esztétikai központnak, szépségszalonnak, edző- vagy jógateremnek, akár irodai célból is hasznosítható. Az akadálymentesített rendelőben külön találhatóak férfi és női öltözők mosdókkal, zuhanyzókkal, a személyzetnek külön teakonyha, mosdó és zuhanyzó áll rendelkezésre.

Az ingatlan orvosi rendelőként funkcionált, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően minden helység mosdókagylóval (hideg-, meleg víz) van felszerelve.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Fűtése házközponti kazánról történik, a legfelső szinten található két 125 kW teljesítményű HOVAL gázkazán, melyet egy 2023-ban tetőfelszínre szerelt, nagyteljesítményű TRANE CXAX/030hőszivattyú segít, míg központi légellátó rendszer végzi a levegő cseréjét, mely a rendelőben szabályozható. Egyedi mérőkkel felszerelt. Az épületet is és a rendelőt is biztonságirendszer védi. Telefon és internet lehetőség adott, valamint a váróteremben hangfalak vannak elhelyezve, központi hálózata a recepciónál lett kiépítve, onnan indul minden helyiségbe, melyek egyikébe szerver is telepíthető igény szerint.

KÖLTSÉGEK:
Havi össz. rezsiköltség 100 000 Ft

PARKOLÁS:
Utcán, közterületen lehetséges. Mindig akad szabad parkolóhely az épület közvetlen környezetében. Valamint a közeli parkolóházban is adott a lehetőség.

IRÁNYÁR:
190 MFt
.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146105395

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
BH Admin

Buda House Partners Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn