Eladó üzlethelyiség, Budapest, 21. kerület Erdőalja, 25700000 73_mev

company_logo

25 700 000

Ft

514 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 15:45
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Méret:
50 m²

Leírás

Szeretné a pénzét jól befektetni?

Itt a megoldás! Budapest XXI.kerületében, Csepelen, főútvonal melletti, utcai bejáratos, kiterjedt ügyfélkörrel rendelkező szépségszalon eladó.

Itt tekintse meg a róla készült veideót is:



A szalon földszintjén jelenleg szempilla szalon és műkörmös szalon működik, a tetőtérben pedig masszázsszalon kapott helyet. A földszinti rész 40nm, ami kiegészül a tetőtér 28nm-es területével. A kellemes hangulatú, fiatalos, teljesen felújított épület minden helyisége a közös előtérből megközelíthető, konyha és 2 mosdó áll az itt dolgozók és a vendégek rendelkezésére. A falak tapétázottak, az ablakok korszerű hő- és hangszigetelt, kétrétegű műanyag nyílászárók, árnyékolóval vagy gyöngyvászon rolóval. A melegvizet mindenhol helyi vízmelegítő adja. Belmagassága 2,65m. Az épület riasztóval felszerelt.

Az emeleti masszázsszalonba szintén a közös előtérből jutunk fel. Minden ízlésesen, szépen van elrendezve, a szalon világos és nagyon kellemes, intim hangulatot áraszt. Az ide járó vendégek biztosan jól érezhetik itt magukat, mivel minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy a pénzükért megfelelő színvonalú szolgáltatást kaphassanak.

Az épületet 1984-ben építették, 2021-ben tulajdonosa kívül-belül teljeskörűen, igényesen felújította. Kívül, belül kiváló állapotú. Kívülről 5cm hőszigetelést kapott. Gáz kivételével minden közmű rendelkezésre áll, a fűtésről-hűtésről 4 db klímaberendezés gondoskodik.

Bár a busz az épület előtt áll meg, mégis nyugalom és békesség jár át mindent. Az épület mögött ingyenes a parkolás.

Az épület az üzemeltető saját tulajdona, amihez az alatta lévő 53nm földterületet bérli az önkormányzattól. Ennek a bérleti díja jelenleg 94000Ft/hó. A területhasználati engedélyt minden év július 1-től kell meghosszabbítani. A szalon azonnal birtokbavehető.

Na habozzon, nézze meg és adja holnaptól Ön bérbe a szalont! Biztos jövedelem, kicsi gond!
Várom megtisztelő hívását!

Do you want to invest your money well?

Here is the solution! A beauty salon with an extensive clientele is for sale in the 21st district of Budapest, Csepel, next to the main road, with a street entrance.

There is currently an eyelash salon and a nail salon on the ground floor of the salon, and a massage salon is located in the attic. The ground floor part is 40 square meters, which is supplemented by the 28 square meter area of the attic. All rooms of the pleasant, youthful, completely renovated building can be accessed from the common lobby, a kitchen and 2 washrooms are available to employees and guests. The walls are wallpapered, the windows are modern heat- and sound-insulated, double-layered plastic doors and windows with shades or pearl blinds. Hot water is provided everywhere by a local water heater. Its interior height is 2.65m. The building is equipped with an alarm.

The upstairs massage parlor can also be accessed from the shared foyer. Everything is tastefully and be.

Hirdetés azonosító: 147951942

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 11 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn