Eladó telek Budapest XXII. kerület, Rózsavölgyben, KÉSZ ALAPOZÁS!

company_logo

99 900 000

Ft

114 960 Ft/m²

Cím:

Budapest; XXII. kerület; Rózsavölgy

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
869 m²

Villany:
telken belül

Víz:
telken belül

Gáz:
telken belül

Csatorna:
telken belül

Leírás

RÓZSAVÖLGY legszebb részén lévő, a telek minden pontjáról kivételes - közel 180 fokos körpanorámával rendelkező - ÖRÖK PANORÁMÁS, igényes újszerű ingatlanok szomszédságában, domboldalban álló 869 m2-es lakóövezeti építési telket kínálunk eladásra.

A telek összközműves, villany, víz, csatorna felvezetése megtörtént, gázkiállás is megvan telken belül felvezetve a végéig.
Beépíthetősége: 20 % terepszint felett, 25 % terepszint alatt, építmény magasság: 6 méter.

PINCE-, MAGASFESZÜLTSÉG MENTES ÖVEZETBEN TALÁLHATÓ.
A terület észak-kelet felé erősen lejt. A lejtés mintegy 25%.

Családi ház építéséhez két különböző terv is készült, egy kisebb 246,5 m-es valamint egy nagyobb 346,26 m-es méretben, a látványtervek feltöltésre kerültek a képek között.

FONTOS KIEMELNI, hogy több milliós értékű tereprendezés is megtörtént ( a hegyoldalból az épület helyének a teljes kivájása, kialakítása, föld elszállítás megtörtént, építkezés utáni visszatöltéshez szükséges föld mennyiség megmaradt a telken ), illetve egyes kisebb támfalak kivitelezése megtörtént. Ezen kívül az épület alapozása is megtörtént.

Megközelíthetőség szempontjából kiváló helyen van a Balatoni út közelében, az M1 és M7-es autópálya és az MO-ás autópályától pár percre, tömegközlekedés szempontjából 2 perc sétára van a buszmegálló (150, 250, 250B, 251, 251A).
Az utca átmenő forgalomtól mentes, elérhető távolságban van nagyon sok bevásárló és szolgáltató központ (Lidl, Aldi, Spar, Tesco, Auchan, Campona, Újbuda Center, Savoya Park, Alle, Etele Plaza).

Az ingatlan megtekintésével és egyéb információkkal kapcsolatban várom a jelentkezését, keressen bizalommal a hét minden napján! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT A GDN Ingatlanhálózatnál - GDN azonosító: 342677

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132713309

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nyegrutz Tibor

GDN Magyarország Ingatlanhálózat Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 6 órája

Megosztás