Eladó tégla építésű 111 m2-es lakás Kőbányán tulajdonostól 4 szoba

44 900 000

Ft

404 505 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 2., 01:45

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
111 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
F

Házszám:
8

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
20000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Félszobák száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Beépített konyha, Riasztó

Panelprogram:
Nem vett részt

Leírás

Eladó tulajdonostól Kőbányán (Ligettelek) egy 111 m2-es tégla építésű lakás: nappali + 3 szoba, étkező, fürdőszoba, külön WC, konyha, kamra. A lakásban központi gázfűtésű kazán üzemel, melynek alternatívája fa tüzelésű kandalló, valamint fűtő-hűtő klíma. A teljes elektromos rendszer 2003-ban kicserélésre került. Az egyik szoba részben galériázott, a lakáshoz egy 7 m2-es fedett terasz és egy 2 m2-es fedetlen terasz tartozik. A lakás elrendezése rugalmasan variálható, akár külön lakrészek is kialakíthatók.
Az ingatlant nagy belmagasságú, kivételesen világos, tágas terek jellemzik, kiváló tájolásának és emeleti pozíciójának köszönhetően kora reggeltől késő estig besüt a nap, még télen is.
Az ingatlan egy 3 lakásos tégla építésű felújítandó társasház első emeletén található. A tetőhéjalás 2010-ben kicserélésre került, egyéb felújítási munkák folyamatban.
Az 1211 m2 nagyságú telek osztatlan közös tulajdon, melyből az öröklakáshoz a közösségben álló vagyonrészből 33/100 rész tulajdoni illetőség tartozik. Az udvarra gépkocsival be lehet állni, az utcán a parkolás ingyenes. A lakáshoz 44 m2-es pincehelyiség tartozik. Az udvaron található 10 m2-es kerti fészer, és 12,5 m2-es mobil ponyvagarázs a lakás tartozéka. Beépített konyhabútor (kivéve konyhagépek) és riasztó az árban.
Az ingatlan tömegközlekedéssel jól megközelíthető, gyalogszerrel néhány perc alatt elérhetők az alábbi járatok: 9, 51, 85, 185, 117 járatszámú busz, 3, 28, 28A, 37, 62 jelzésű villamos, Kőbánya felső és alsó vasútállomások, ahonnan a nyugati és a keleti pályaudvarra menő vonatok haladnak keresztül.
A közelben néhány perces gyaloglással elérhető a Polgármesteri hivatal, bölcsőde, óvoda, iskola, gimnázium, éttermek és számtalan üzlet.
A lakás tehermentes, tulajdonviszonyai rendezettek. Az emelt összegű rezsi nem haladja meg a havi 35.000,- Ft-ot, melybe beletartozik a gáz, villany, víz, csatorna, hulladék elszállítása. Ezen felül 20.000,- közös költség fizetendő (biztosítás, felújítási alap, stb.)
Csok+ igénybe vehető az ingatlan megvásárlásához.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146613214

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn